سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهترین‌ گزینه‌های غذایی برای حفظ تعادل هورمونی در زنان

برخی گیاهان دارویی در ترشح هورمون‌ها دخیل هستند ولی به طور خاص نمی‌توان گفت که در تغییرات هورمونی غذاها موثرند.

 محمد حسین عزیزی متخصص علوم تغذیه در گفت‌و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: برخی گیاهان دارویی در ترشح هورمون‌ها دخیل بوده ولی به طور خاص نمی‌توان گفت که در تغییرات هورمونی غذاها موثرند . 

وی اظهار داشت: مشکلاتی که با تغییرات هورمونی در بانوان پیش می‌آید معمولا با گر گرفتگی ، استرس ، اضطراب و بی‌خوابی همراه است که می‌توان با مصرف برخی داروها و مواد غذایی و تغییر در سبک غذایی این حالات را کنترل کرد. 

این متخصص تغذیه تصریح کرد: سبزیجاتی با برگ‌های تیره ، سبز و همچنین امگا 3 سطح  هورمون‌ها را در بدن کاهش می دهد. 

 عزیزی افزود: امگا 3 را می‌توان در ماهی، ماهی پرچرب، روغن کلزا، روغن گردو، کنجد یافت زیرا در کاهش قند خون موثر است. 

وی ادامه داد: استفاده از شبدر ، سویا، سبزیجات تیره می‌تواند در کنترل هورمون‌ها موثر باشد. 

این متخصص علوم تغذیه عنوان کرد: ویتامین‌ها از جمله ویتامین E در کاهش یا افزایش هورمون‌ها موثر است و چون این ویتامین محلول در چربی است در غذاهای حیوانی مانند گوشت، تخم‌مرغ، مغزها مانند گردو، پسته و بادام ، سبزیجات، پیاز ، فلفل دلمه‌ای و فلفل تند موجود است. 

وی در ادامه خاطر نشان کرد: ممکن است غده‌هایی که در بدن ترشح می‌شود اشکال داشته باشند که در این صورت با مصرف دارو برطرف می‌شود. 

عزیزی در ادامه اظهار داشت: توصیه می‌شود 4 تا 5 واحد از میوه‌جات و سبزیجات (که هر واحد برابر یک عدد میوه است )  مصرف شود .این مواد غذایی از بروز افسردگی ، استرس پیشگیری می‌کند. 

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.