سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بندرعباس؛

راهکار های پیشگیری از سوء تغذیه در ماه رمضان

در ماه مبارک رمضان با تغییر الگوی غذایی در افراد مصرف برخی مواد غذایی کاهش می یابد که باید این موارد را رعایت کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،تیرنگ رضا نیستانی متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی با بیان اینکه هیچ فردی در طول ماه رمضان دچار سوءتغذیه حاد و کمبود پروتئین نمی شود، گفت: کودکان در حال رشد و سالمندان به علت اینکه آسیب پذیر هستند، ممکن است کمبود مواد غذایی پیدا کنند.  
وی در مورد اقدامات پیشگیری از مشکلات تغذیه ای کودکان و سالمندان افزود: برای جلوگیری از بروز مشکل در این افراد رعایت الگوی تغذیه سالم که شامل تعادل، تنوع و تناسب که مربوط به زمان خاصی نیست، توصیه می شود.  
این متخصص تغذیه گفت: در الگوی تغذیه سالم باید مواد غذایی مناسب با وضعیت فرد انتخاب شود که تعادل و تنوع گروه های غذایی در آن رعایت شود.  
وی گفت: وعده های غذایی را نباید محدود به افطار کرد و اکثر افراد آن را به طور خیلی مفصل و با کالری و مواد قندی غنی استفاده می کنند.  
نیستانی افزود: این الگوی غذایی صحیح نیست و روزه داران باید ضمن استفاده از سحری، وعده های شام و افطار آنها جدا باشد که در این زمینه مصرف میوه ها و سبزیجات را فراموش نکنند.  
وی با اشاره به تغییرات برنامه غذایی و کاهش مصرف میوه ها در ماه رمضان گفت: افراد با کاهش استفاده از میوه جات، کمبود مواد مغذی حیاتی مانند فیبر پیدا می کنند و دچار عارضه یبوست و مشکلات گوارشی می شوند.  
این متخصص تغذیه در خصوص مصرف میوه ها و سبزیجات در ماه رمضان افزود:  افراد در هر وعده می توانند سبزی را مصرف کنند همچنین می توانند میوه را در زمان بین افطار و شام، بعد از شام و حتی سحری استفاده نمایند.  
انتهای پیام/ز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.