بندرعباس؛
راهکار های پیشگیری از سوء تغذیه در ماه رمضان
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،تیرنگ رضا نیستانی متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی با بیان اینکه هیچ فردی در طول ماه رمضان دچار سوءتغذیه حاد و کمبود پروتئین نمی شود، گفت: کودکان در حال رشد و سالمندان به علت اینکه آسیب پذیر هستند، ممکن است کمبود مواد غذایی پیدا کنند.  
وی در مورد اقدامات پیشگیری از مشکلات تغذیه ای کودکان و سالمندان افزود: برای جلوگیری از بروز مشکل در این افراد رعایت الگوی تغذیه سالم که شامل تعادل، تنوع و تناسب که مربوط به زمان خاصی نیست، توصیه می شود.  
این متخصص تغذیه گفت: در الگوی تغذیه سالم باید مواد غذایی مناسب با وضعیت فرد انتخاب شود که تعادل و تنوع گروه های غذایی در آن رعایت شود.  
وی گفت: وعده های غذایی را نباید محدود به افطار کرد و اکثر افراد آن را به طور خیلی مفصل و با کالری و مواد قندی غنی استفاده می کنند.  
نیستانی افزود: این الگوی غذایی صحیح نیست و روزه داران باید ضمن استفاده از سحری، وعده های شام و افطار آنها جدا باشد که در این زمینه مصرف میوه ها و سبزیجات را فراموش نکنند.  
وی با اشاره به تغییرات برنامه غذایی و کاهش مصرف میوه ها در ماه رمضان گفت: افراد با کاهش استفاده از میوه جات، کمبود مواد مغذی حیاتی مانند فیبر پیدا می کنند و دچار عارضه یبوست و مشکلات گوارشی می شوند.  
این متخصص تغذیه در خصوص مصرف میوه ها و سبزیجات در ماه رمضان افزود:  افراد در هر وعده می توانند سبزی را مصرف کنند همچنین می توانند میوه را در زمان بین افطار و شام، بعد از شام و حتی سحری استفاده نمایند.  
انتهای پیام/ز