سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه میگرن را کنترل کنیم؟

با رعایت چند عامل می‌توان از بروز میگیرن جلوگیری یا حداقل از شدت و دفعات آن پیشگیری کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میگرن تنها یک سردرد ساده نیست. این در واقع یک بیماری بسیار پیچیده با طیف گسترده‌ای از علائم ناتوان کننده است که بیشتر با سردردهای شدید مشخص می‌شود. سایر نشانه‌ها ممکن است شامل حساسیت شدید دید به نور، صداها، بوهای خاص و نیز استفراغ و حالت تهوع باشد.با اینکه میگرن بسیار ناراحت کننده است اما روش‌های ساده و موثری برای کنترل و مدیریت آن وجود دارد. در ادامه با ۱۰ مورد از این روش‌ها آشنا خواهیم شد. 
 
به یک زمانبندی خاص پایبند باشید: 
 
سبک زندگی و فعالیت‌های روزمره شما هر چیزی که هست باید به یک زمانبندی منظم پایبند باشید. این زمانبندی ممکن است شامل رفتن به رختخواب و بیدار شدن در یک زمان مشخص، خوردن غذا در وعده‌های غذایی منظم و انجام تمرینات ورزشی روزانه باشد.  

محرک‌های میگرن را شناسایی کنید و جلوی آن را بگیرید: 
 
اغلب این محرک‌ها ممکن است نوع خاصی از غذاها همچون شکلات تلخ یا پنیر باشد. 
 
داده‌های ثبت شده را تجزیه و تحلیل کنید: 
 
محرک‌هایی را که در عرض چند ماه به دست آورده‌اید تجزیه و تحلیل کنید تا به یک نتیجه نهایی برسید. 
 
یک مکمل مناسب در نظر بگیرید: 
 
مطالعات نشان داده است که منیزیم، ویتامین B2 و CoQ10 جزو مکمل‌هایی هستند که اثر آرامش بخشی دارند. 
 
هر گونه ورزش شدید را کم کنید: 
 
محققان نشان داده‌اند که درد در برخی از مواقع با انجام تمرینات ورزشی شدید بدتر می‌شود. سعی کنید از یوگا استفاده کنید که می‌تواند باعث ایجاد آرامش، کاهش استرس و درد شود. ورزش‌های هوازی ملایم نیز می‌تواند به از بین بردن سفتی در گردن و شانه‌ها کمک کند. 
 
از یک رژیم غذایی سالم پیروی کنید: 
 
از موادی همچون سبزیجات سبز، گوجه فرنگی، آجیل‌ها، حبوبات، نخودفرنگی و غلات کامل که سرشار از منیزیم هستند استفاده کنید. کمبود منیزیم در بدن می‌تواند گرش خون به مغز را کمتر کند و همین امر باعث ایجاد حملات میگرنی خواهد شد. غذاهای حاوی امگا ۳ همچون تن ماهی و ساردین نیز اثرات آرامش بخشی خوبی دارند و برای سلامت قلب مفیدند. 
 
سطح قند خون خود را بررسی کنید: 
 
افت قند خون یک محرک شایع برای سردردهای میگرنی محسوب می‌شود. در این شرایط گلوکز بیشتری وارد جریان خون می‌شود و همین امر منجر به افزایش فشار خون خواهد شد. 
 
سیگار را ترک کنید: 
 
اگر به سیگار کشیدن یا بوی آن حساسیت دارید، این موضوع می‌تواند باعث ایجاد حملات میگرنی شود. با پرهیز از رفتن به این مکان‌ها یا ترک سیگار می‌توانید سردردهای میگرنی خود را بهبود ببخشید. 
  
پیشگیری را تمرین کنید: 
 
داروهای زیادی در بازار وجود دارد که می‌تواند جلوی بروز میگرن را بگیرد. اینکه شما به میگرن مزمن مبتلا هستید یا خیر هیچ فرقی نمی‌کند. پزشک ممکن است داروهایی را برای شما تجویز کند. این داروها برای تسکین درد و نشانه‌های میگرن طراحی شده‌اند و به پیگشیری از بروز حملات میگرنی کمک می‌کنند. داروها را همانگونه که توصیه شده است مصرف کنید. یکی از داروهای رایج ضد میگرنی سوماتریپتان است. همیشه از دفترچه اطلاعات موجود در قوطی داروها استفاده کنید. 
 
مصرف کافئین خود را بررسی کنید: 
 
مصرف زیاد کافئین باعث می‌شود رگ‌های خونی موجود در اطراف مغز بیشتر از معمول منقبض شود. همین امر منجر به ایجاد سردردهای میگرنی خواهد شد. بیشتر از ۳۰۰ میلی گرم( معادل ۵ فنجان قهوه فوری) قهوه در روز می‌تواند باعث ایجاد مشکلات زیادی شود. 
 
همانند بیشتر افرادی که در این عصر فناوری زندگی می‌کنند، شما نیز ممکن است زندگی پرمشغله‌ای داشته باشید. به کارگیری نکاتی که در این مقاله گفته شود می‌تواند در کنترل و مدیریت میگرن مفید باشد. همچنین برخی از تغییرات کوچک در سبک زندگی برای کمک به درمان و مدیریت میگرن مفید خواهد بود. 
منبع: مجله سلامت
انتهای پیام/


برچسب ها: کنترل ، میگرن ، پیشگیری ، کافئین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.