علی روشن کارگردان نمایش «شیش و بش» در گفتگو با خبرنگار
حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص نمایشنامه عنوان کرد: قالب داستان براساس سوءتفاهم و اشتباهات شکل گرفته و دو خانواده به خاطر فروش یک دکان با همدیگر اختلاف نظر دارند، اما از طرفی هم علاقهای بین پسر و دختر خانواده وجود دارد که باعث میشود، کدورت ها کمتر شود. مابین این ماجراها، سوءتفاهم ها و اشتباهاتی پیش میآید که فضای کمدی اثر شکل میگیرد.
وی ادامه داد: «شیش و بش» از مجموعه نمایشنامههای محمد چرمشیر است و وقتی چند سال پیش نمایشنامه را خواندم، فضا و ساختار کار برایم جذاب بود و دوست داشتم فرصتی پیش بیاید که این کار را اجرا کنم؛ چرا که فضای نمایشنامه نزدیک به نمایشهای آیینی - سنتی است.
روشن شکل و فضای نمایش را کمدی خواند و اظهار داشت: سعی کردم نگاه مدرنتری به شخصیتهای سنتی این نمایش داشته باشم و یکی از چیزهایی که در نمایش های آیینی غالب است، استفاده از قراردادهای نمایشی است و در این کار هم قراردادهای نمایشی قصه را پیش می برد.
وی افزود: سال گذشته در جشنواره آیینی - سنتی «شیش و بش» را اجرا کردیم و در بین آثار جشنواره این کار پذیرفته شد تا در تالار سنگلج اجرا شود. البته محدودیت اجراها در جشنواره، باعث استقبال مخاطبان از آثار میشود و معلوم نیست همین کار در اجرای عموم مورد استقبال قرار بگیرد اما امیدواریم که این کار در اجرای عموم هم مورد استقبال قرار بگیرد.
روشن افزود: از لحاظ فصلی در شرایطی هستیم که تولیدات سینمایی زیاد شده و سالن ها هم اجراهای زیادی دارند و مخاطب باید بین این نمایشها دست به انتخاب بزند و تماشاگر سنگلج هم نسبت به سالهای گذشته تغییری نکرده اما باز هم امیدواریم با تمرکز بر کیفیت و با تبلیغات مناسب بتوانیم مخاطب را جذب کنیم.
وی با اشاره به اینکه جشنوارهها دیگر تلاشی برای حمایت در اجرای عمومی کارها ندارند، بیان کرد: متاسفانه غالب جشنوارهها به سمتی رفته که الزامی برای حمایت اجرای عمومی آثار ندارند و حتی همین موضوع باعث شده تقاضا برای حضور در جشنوارهها هم کم شود.
گفتنی است؛ نمایش «شیش و بش» به کارگردانی علی روشن ۱۷ تیر در تماشاخانه سنگلج اجرا می شود.
انتهای پیام/