سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قزوین؛

کاهش وزن در ماه رمضان

پرهیز از پُرخوری در ماه رمضان 4 تا 8 کیلو وزن را کاهش می دهد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛ از نظر علمی زیاده روی کردن در خوردن انواع غذاها، چربی ها و قندها، مشکلات و بیماری هایی از قبیل فشار خون، دیابت، قلبی و عروقی، آتروز و حتی ریسک سرطان را افزایش می دهد.

ماه مبارک رمضان تمرینی است برای کم خوری و دوری از پُرخوری و با رعایت مقدار مصرف و تامین نیازهای غذایی در حد قابل قبول در این ماه می توان از زیان های ناشی از کمبود غذایی در امان بود.

اغلب افراد جامعه پس از ماه رمضان دچار اضافه وزن می شوند در حالی که یک روزه دار با برنامه ریزی تغذیه ای می تواند معادل غذای مورد نیاز روزانه خود را به جای چند وعده، در دو وعده افطار و سحری دریافت کند .

از این رو در اکثر موارد کاهش وزن اتفاق می افتد و این کاهش وزن به علت سوزاندن مقداری از چربی های ذخیره ای بدن است.

با داشتن یک برنامه تغذیه مناسب می توان علاوه بر کاهش تشنگی به کاهش وزن هم کمک کرد .

با توجه  به ساعات طولانی روزه داری در فصل تابستان لازم است حداقل در ساعات روزه داری از فعالیت های سنگین ورزشی که موجب تشنگی  می شود و نیازهای غذایی آن ها را به شدت افزایش می دهد، خودداری کنند.

غذای افطاری برای اعضای خانواده می تواند مجموعه ای از صبحانه مانند چای شیرین و شیر ولرم و مصرف مقداری کمی نان و پنیر به همراه سوپ و یا با فاصله ی یک تا 2 ساعت شام با اندکی تغییر و کاهش حجم باشد که به آرامی اما در یک وعده میل کنند.

روزه داران باید در فاصله افطار تا سحر از خوردن تنقلات خودداری کنند تا معده آن ها به هنگام صرف سحری به طور کامل خالی و آماده غذای سحر باشد.

 میوه ها و سبزیجات هم  به دلیل ماندگاری بیشتری که در بدن دارد ضمن این که سیری طولانی تری را ایجاد می کند حاوی مقدار زیادی آب است که با تامین آب مورد نیاز بدن از بروز تشنگی جلوگیری می کند.

مصرف مواد پروتئین دار مثل گوشت، لبنیات و به ویژه  ماست در وعده سحری ضمن ایجاد سیری طولانی تر، مانع از بروز تشنگی می شود.

 مصرف مواد پُر چرب هم هر چند انرژی بیشتری می دهد، اما باعث تشنگی بیشتری  می شود علاوه بر این کربوهیدرات ها و مواد قندی نیز ایجاد تشنگی بیشتری می کند و مصرف آن ها در وعده سحری توصیه نمی شود.

 مواد قندی به لحاظ این که زودتر از معده عبور می کند و زودتر هضم می شود زودتر هم ایجاد گرسنگی می کند و بهتر است مصرف این گونه مواد بیشتر در وعده افطار در حد مجاز استفاده شود.
انتهای پیام/

برچسب ها: مژده ، چاق ، ماه رمضان ، کاهش ، قزوین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.