سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت تولیدی نیروگاه پارس جنوبی

با ساخت بخش بخار نیروگاه گازی هزار مگاواتی؛ ظرفیت تولیدی نیروگاه پارس جنوبی ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.


به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مجری طرح‌های نیروگاهی و خطوط انتقال نیرو شركت نفت و گاز پارس به نقل از روابط عمومی شرکت نفت و گاز پارس، گفت: با ساخت بخش بخار نیروگاه گازی هزار مگاواتی پارس جنوبی، ظرفیت تولید برق مورد نیاز طرح‌های گازی این حوزه مشترك به هزار و ۵۰۰ مگاوات می رسد.

محمد مهدی توسلی پور با بیان اینكه این شركت هم اكنون در حال ساخت بخش بخار نیروگاه سیكل تركیبی متمرکز پارس جنوبی در قالب قرارداد EPC (مهندسی، تامین كالا و ساخت) با مشاركت پیمانكاران داخلی است افزود: این پروژه شامل كلیه عملیات طراحی، خرید، ساخت، نصب، اجرا و راه اندازی سه واحد توربین بخار به ظرفیت نامی ۵۰۰ مگاوات است كه با تكمیل این طرح، مجموع ظرفیت تولیدی نیروگاه پارس جنوبی ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.

وی هدف از احداث بخش بخار این نیروگاه را تأمین برق پالایشگاه‌های گازی فازهای ۱۱ ،۱۲، ۱۳ ، ۱۴ ،۱۹ و ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی و همچنین «پروژه آبگیر» منطقه پارس۲ واقع در منطقه كنگان اعلام كرد و افزود: با بهره برداری از این پروژه نیروگاهی، روزانه حدود ۷۵ مگاوات برق در اختیار هر یك از فازهای یادشده قرار خواهد گرفت.

توسلی پور با اشاره به روند كنونی پیشرفت این پروژه گفت: با در نظرگرفتن تقاضای برق فازهای جدید در سال ۱۳۹۷ و نیز لزوم پشتیبانی و آماده سازی انجام عملیات تولید و پالایش گاز مطابق با ظرفیت نهایی طراحی شده هر یك از پالایشگاههای این حوزه، لازم است تا منابع مالی مورد نیاز برای ساخت، اجرا و بهره برداری از این پروژه به موقع در اختیار سازمان اجرایی طرح قرار گیرد.

وی اضافه کرد: براساس طراحی انجام شده، اجرای این طرح بدون افزایش میزان سوخت مصرفی در بخش گازی و تنها با افزایش راندمان و استفاده از بویلرهای بازیافت حرارتی صورت می گیرد كه در این قالب تولید ۵۰۰ مگاوات انرژی الكتریكی بدون افزایش آلاینده های هوا و در عین حفاظت از محیط زیست محقق خواهد شد.

توسلی پور تصریح کرد: طرح مذكور با تمركز و پیگیری های مستمر در حوزه طراحی و اجرا به ویژه از نظر پیاده سازی استانداردهای زیست محیطی به عنوان یكی از پروژه های سبز صنعتی و متعهد به الزامات و مقررات بین المللی «پروتكل كیوتو» به ثبت رسیده است.

خط انتقال برق ۴۰۰ كیلوولت دو مداره پارس جنوبی نیز به طول ۶۸ كیلومتر و با ظرفیت انتقال توان به میزان هزار مگاوات در هر مدار توسط شركت‌ها و پیمانكاران داخلی كشور احداث شده است كه با راه اندازی این طرح، امكان انتقال انرژی الكتریكی از محل این نیروگاه تا منطقه پارس۲ (كنگان) با استفاده از تمامی ظرفیت خط فراهم خواهد شد.

انتهای پیام/ ش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.