سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بندرعباس؛

نکات طلایی تغذیه و سلامت در ماه رمضان

کودکان و نوجوانانی که برای اولین بار روزه می گیرند باید در وعده سحری غذای کافی بخورند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،نوشیدن آب ومایعاتی  مانند چای کم رنگ، آب جوش، آب میوه طبیعی و شير در فاصله بین افطار و زمان خواب برای جلوگیری از کم شدن آب بدن ودفع سموم مفید است ولی از مصرف  زیاد چای  برای سحری پرهیز كنید.
برای پیشگیری از بروز یبوست در این ایام علاوه بر تحرک (پیاده روی) استفاده از سبزیجات و میوه تازه و مایعات کافی توصیه می شود.
همچنین استفاده از آبمیوه های طبیعی برای تامین ویتامین های مورد نیاز بدن توصیه می شود.
بهترین ورزش ها در طول این ماه شنا و پیاده روی با فاصله از صرف افطار است.  
از مصرف نمک زیاد به دلیل ایجاد تشنگی ، نگهداشتن آب در بدن و ایجاد ادم یا ورم  و افزایش فشارخون ،خودداری کنید.
از مصرف غذاهای دارای ادویه و فلفل نیز در وعده سحری پرهیز شود.
 نوشیدن چای غلیظ و پررنگ،قهوه،کاکائو و نوشابه های کولادار ( سیاه )باعث افزایش دفع ادرار و از دست رفتن عناصر معدنی می شود که بدن در طول روز برای عملکرد طبیعی خود به آنها نیاز دارد.
نباید در خوردن آب (خصوصاً آب سرد) در وعده سحری و افطار زیاده روی کرد زیرا این عمل باعث رقیق شدن شیره معده و در نتیجه نفخ و اختلال در هضم غذا می شود.  
مصرف سس مایونز،خامه و سوسیس و کالباس در سحر نامناسب است زیرا این مواد غذایی باعث بروز ناراحتی های گوارشی از قبیل ترش کردن می شوند.
انتهای پیام/ز

برچسب ها: نکات طلایی ، تغذیه ، رمضان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.