سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

علی‌رغم مخالفت کشورهای اسلامی

ریاست کمیته حقوقی مجمع عمومی سازمان ملل به رژیم صهیونیستی رسید

با وجود مخالفت کشور‌های اسلامی، "رژیم صهیونیستی" به عنوان ریاست کمیته حقوقی مجمع عمومی سازمان ملل انتخاب شد.

به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، انتخابات تعیین هیات رئیسه کمیته‌های فرعی شش‌گانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای نشست 71 که قرار است کار خود را از اواخر شهریور ماه سال جاری آغاز کند، روز دوشنبه در محل سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد.
 
در رأی‌گیری به عمل آمده در کمیته ششم (حقوقی) مجمع عمومی سازمان ملل، رژیم صهیونیستی که از طرف گروه کشورهای غربی برای ریاست این کمیته معرفی شده بود، به علت عدم وجود رقیب و با وجود مخالفت کشورهای اسلامی به این عنوان انتخاب شد.
 
بیش از هشتاد عضو سازمان ملل متحد در این رأی‌گیری از ریاست رژیم صهیونیستی حمایت نکردند.
 
در جریان جلسه رأی‌گیری مزبور سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب، سوریه و جمهوری اسلامی ایران در مخالفت با نامزدی رژیم صهیونیستی سخنرانی کردند.
 
نماینده ایران در این جلسه از تصمیم این کمیته برای انتخاب رژیم صهیونیستی به عنوان رئیس کمیته اظهار تأسف کرد و این انتخاب را موجب ضربه به اعتبار و جایگاه کمیته حقوقی سازمان ملل متحد دانست.
 
نماينده كشورمان گفت: رژیم صهیونیستی سمبل نقض مقررات حقوق بین‌المللی و قانون‌گریزی است و انتخاب آن به ریاست کمیته حقوقی مجمع عمومی مایه تأسف است.
 
وی با اشاره به موارد متعدد نقض اصول منشور ملل متحد، قواعد حقوق بین‌الملل و حقوق بشر مردم فلسطین از سوی رژیم صهیونیستی، به قطعنامه‌های مکرر سازمان ملل متحد در تقبیح و محکومیت اقدام‌ها این رژیم و نیز سرکشی و سرپیچی رژیم صهیونیستی از پذیرش درخواست‌های جامعه بین‌المللی اشاره کرد و در چنین شرایطی این انتخاب را به منزله تمسخر اصول منشور ملل متحد و آرمان‌هایی دانست که این سازمان برای نیل به آن‌ها بنیان گذاشته شده است.
 
گفتنی است؛ انتخاب اعضاء هیات رئیسه کمیته‌های مجمع عمومی در اکثریت قریب به اتفاق موارد از طریق اجماع و بر اساس چرخش نوبتی در بین گروه‌های جغرافیایی صورت می‌گیرد. در این انتخابات نیز ریاست کمیته ششم باید از میان کشورهای عضو گروه غربی انتخاب می‌شد و علی‌رغم عدم وجود رقابت بر سر این پست، به درخواست کشورهای اسلامی این انتخابات از طریق رأی گیری و نه اجماع صورت گرفت.
 
همچنین در جریان انتخابات اعضای هیات رییسه کمیته ویژه سیاسی و استعمارزدایی، ایران با اجماع به عنوان معاون این كميته انتخاب شد.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۱۸ ۲۵ خرداد ۱۳۹۵
سازمان ملل سالهاست دست اسرائیله
ناشناس
۱۵:۵۴ ۲۵ خرداد ۱۳۹۵
واویلا از این تصمیم
وقتی آل سعود تبرئه می شه خوب رژیم صهیونیست هم رئیس میشه دیگه!!!
ناشناس
۱۱:۵۲ ۲۵ خرداد ۱۳۹۵
خدا بخیر بگذرونه اگه اینا شدن رییس که ایران بیچاره میشه.
ناشناس
۱۱:۴۵ ۲۵ خرداد ۱۳۹۵
واقعا جای تعجب داره آخه دیگه کسی نبود تا صهیونیستها را بذار ن
ناشناس
۱۱:۰۲ ۲۵ خرداد ۱۳۹۵
تاآسف خوردن فایده ای ندارد ادم هایی همچون احمدی نژاد میخواهد تا سازمان ملل رشوه گیر را به سخره گیرد نه اینکه تاآسف بخورد