سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارومیه؛

بهره برداری از واحد گوساله پرواری 100 راسی در شوط

با بهره برداری از این واحد، سالانه 74 تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شوط گفت: این واحد گوساله پرواری در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع و با هزینه 5 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

احمدزاده افزود: این واحد توسط بخش خصوصی و با مشارکت بانک کشاورزی به بهره برداری رسید و با بهره برداری از آن زمینه اشتغال برای 4 نفر فراهم شد.

وی تصریح کرد: واحد پروآری سالانه ظرفیت تولید 74 تن گوشت قرمز را دارد.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.