سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بندرعباس؛

نکات بهداشتی وتغذیه ای در ماه رمضان

برای شروع افطار از غذاهای سبک مانند نان ،پنیر وسبزی یا گردو، شیر وخرما ، شله زرد ، فرنی استفاده کنید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،از آغاز کردن افطار با آب سرد و نوشابه های گاز دار خودداری شود.
از خوردن بعضی غذاهای نامناسب ومشکل ساز مانند غذاهای سنگین با روغن فراوان ، تنقلات  بسیار شیرین مانند زولبیا، بامیه در هنگام افطار که تا حدود زیادی متداول است پرهيز شود.
استفاده از شيريني های طبيعی مانند خرما، توت خشك و كشمش كه منابع خوبی از املاح و ويتامين ها وانرژی هستند، توصیه می شود.
از مصرف غذاهای پرحجم ، چرب و سرخ کرده و نمک زیاد به دلیل ایجاد احساس تشنگی  پرهیز کنید.
انتهای پیام/ز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.