سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افطاری به سبک دانشجویی+تصاویر

ماه رمضان در خوابگاه برای دانشجویان حال و هوای ویژه ای دارد و لذت روزه داری و تدارک دیدن افطار و سحری در میان این قشر وصف ناشدنی است.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ماه رمضان ایامی است، که به اعتراف خیلی از روزه‌ داران بهانه جمع شدن اعضای خانواده و حتی اقوام و بستگان دورهم بر سر سفره افطار است.

در ماه مبارك رمضان پيروي از يك برنامه غذايي صحيح از اهميت ويژه‌اي برخوردار است تا هم بتوان عادات غذايي غلط را اصلاح كرد و هم از بركات معنوي اين ماه بهره برد. بدون شک سود بردن از معنويات ماه مبارک رمضان بدون توجه به اصول بهداشتي و سلامت جسمي به دست نمي‌آيد، یعنی با برنامه‌ريزي درست براي تغذيه و مصرف صحيح مواد غذايي در اين ماه و پرهيز از زياده‌روي در خوردن مي‌توان برکات معنوي و فوايد بهداشتي روزه را به دست آورد. 


اگرچه هر ساله تعدادی از دانشجویان ماه رمضان را مثل باقی ماه های سال دور از خانواده و در خوابگاه‌ها می گذرانند اما امسال به علت تقارن ایام این ماه مبارک با روزهای آخر سال تحصیلی، امتحانات و تحویل پروژه تعداد بیشتری ازدانشجویان در این روزها دور از خانه و خانواده در فضای خوابگاه در کنار دوستان و همکلاسی‌هایشان در تکاپوی آماده کردن افطار و بیدار شدن برای سحر هستند.


دانشجویان امسال هم باید در شرایط امتحان به درست کردن افطاری و سحری برای خود و یا دوستان بپردازند. این کار اگرچه به دلیل تقارن با فصل امتحانات سخت است اما لذت روزه داری و تدارک دیدن افطار و سحری بسیار خوشایند است.


سفره های دانشجویان اگر چه تنوع غذایی متعددی ندارد اما همان نان، پنیر و خرمای ساده دانشجویی که گاهی آش رشته  یا سوپ، خیار و گوجه و زولبیا کنار آن قرار می گیرد طمع بهترین غذاهای دنیا یکجا در آن نهفته است. افطاری کردن پیش دوستان بسیار مطبوع است چرا که دوران دانشجویی عالمی است که با دیگر ادوار زندگی قابل مقایسه نیست.


البته همه ساله دانشگاه ها برای افطار و سحری دانشجویان برنامه های مناسبی را تنظیم می کنند تا دانشجویان روزه دار بتوانند برنامه غذايي متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلي غذايي (نان و غلات، ميوه‌ها و سبزي ها، گوشت و حبوبات و تخم مرغ، شير و لبنيات) داشته باشند.

دانشجویان هم همانند سایر افراد جامعه، می توانند با رعايــت تـنوع و تعادل در مصرف غذا نيازهاي تغذيه‌اي شامل آب، املاح، ويتامين‌ها، پروتئين و انرژي مورد نياز بدن، تامين کنند.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.