سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سیستان وبلوچستان

آغاز طرح نظارت بهداشت بر مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی در سیستان وبلوچستان

طرح ویژه نظارتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ماه مبارک رمضان با هدف حفظ و ارتقای سطح بهداشت و سلامت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، در سراسر استان آغاز شد.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تعداد 110 نفر از بازرسان بهداشت محیط همزمان با فرا رسيدن ماه مبارك رمضان اقدامات ويژه و نظارتی را در سراسر استان آغاز کردند.

دکتر سید مهدی طباطبایی ادامه داد: اين اقدامات با كنترل بر مراكز تهيه و توزيع و فروش مواد غذايي از جمله قناديها، شيريني فروشي‌ها به منظور بررسي وضعيت توليد و عرضه زولبيا و باميه، نانوايي‌ها، رستوران‌، چلوكبابي ها، طباخي ها و همچنين آش و حليم فروشي‌ها ادامه مي‌يابد.

وی خاطرنشان کرد: از عمده موارد قابل كنترل در اين ايام كنترل روغن‌هاي مصرفي در بحث توليد زولبيا باميه است كه بازرسان بهداشت محيط با نمونه گیری و ارسال آن به آزمایشگاه از کیفیت آن اطمینان حاصل می کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: وظیفه ما حفظ و صیانت از سلامتی مردم است و از شهروندان می خواهیم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی ، مراتب را به شماره تلفن 190 سامانه اطلاع رسانی مرکز سلامت و محیط کار یا با شماره 33446699 ستاد بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.