سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توت سفید موجب کاهش قند خون می‌شود

آنتی اکسیدان موجود در توت نقش محافظتی در برابر رادیکال‌های آزاد دارد.

شهاب اولیایی متخصص علوم تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: آنتی اکسیدان موجود در توت نقش محافظتی در برابر رادیکال‌های آزاد دارد. 

وی با بیان اینکه توت سفید اثر حفاظتی روی سیستم قلب و عروق داشته افزود: فیبر موجود در آن به کاهش کلسترول کمک کرده و در برخی موارد موجب کاهش قند خون می‌شود. 

اولیایی افزود: گلکوز موجود در توت و یا همان فروکتوز می تواند جایگزین قند مصرفی افراد باشد. 

این متخصص تغذیه اظهار داشت: تامین قند مصرفی بدن توسط توت سفید برای دیابتی‌ها جایگزین مناسبی بوده به شرط آنکه در خوردن آن زیاده روی نکنید.  

وی تاکید کرد: مصرف این خوراکی خوش طعم برای همه افراد مناسب است ولی در اشخاص دیابتی روزانه ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری استفاده شود. 

وی افزود: توت سفید تازه قند کمتری نسبت به توت خشک داشته و می‌تواند جایگزین قند مصرفی افراد باشد. 

اولیایی با بیان اینکه برخی از افراد توت را بی‌ضرر تلقی می‌کنند، گفت: این موضوع تصور نادرستی است، استفاده بیش از حد آن مخصوصا در بیماران دیابتی مانند قند مصرفی است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
محمدی
۰۹:۲۳ ۳۱ خرداد ۱۳۹۸
متشکرم عالی بود
احسان حسن زاده
۱۸:۴۹ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
ایا توت خشک خالی بخریم باعث قند خون میشود