سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قزوین؛

افزایش نظارت های بهداشت بر مواد غذایی

نظارت های بهداشت بر مواد غذایی در ماه رمضان افزایش می یابد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران ، از قزوين ؛ کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین  گفت : به منظور حفظ سلامت شهروندان ، کارشناسان این واحد در سطح استان از اماکن حساس از جمله قنادی ها، مراکز عرضه زولبیا و بامیه، انواع شیرینی های سنتی مخصوص این ماه و همچنین مراکز پخت آش،بازرسی می کنند.

شیرین نادری ، برقراری بازرسی های مستمر شبانگاهی وهمچنین نمونه برداری از مواد غذایی در اماکن عرضه را از جمله اقدام های این مرکز در ماه مبارک رمضان اعلام کرد.

وی ادامه داد: برنامه کنترل و کاهش استعمال مواد دخانی در مساجد و تکایا، کنترل استخرهای شنا در ساعت های پس از افطار، کنترل آب های آشامیدنی، بازرسی از رستوران ها، سفره خانه های سنتی، قهوه خانه ها و چایخانه ها در ساعت های بعد از اذان از جمله فعالیت های بازرسان بهداشت محیط خواهد بود.

کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین  گفت: شهروندان می توانند از طریق تماس تلفنی با سامانه 190 و 1490 درهمه ساعت های شبانه روز، متولیان امر سلامت را در انجام بهتر بازرسی های بهداشتی یاری کنند.
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.