سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شاکری در جلسه شورای شهر:

شهرداری تذکر نگارخانه‌ای به وسعت شهر را بمباران کرد/از خندوانه تا ۲۰:۳۰ طومار جمع‌آوری کردند

رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران نحوه برخورد شهرداری تهران تذکر به خود درباره طرح نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر را به مظلوم‌کشی تشبیه کرد و گفت: به جای پاسخ، از خندوانه تا ۲۰:۳۰ طومار جمع‌آوری کردند.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،‌ مجتبی شاکری در تذکر پیش از دستور خود در جلسه غیرعلنی امروز شورای شهر تهران، با بیان اینکه در هفته‌های گذشته اشکالات طرح نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر به صورت منطقی مطرح شد، گفت: بحث بر سر این بود که جای نمایش آثار فاخر هنری حاشیه بزرگراه که در معرض آلودگی صوتی و هوا بوده و فرصتی برای تأمل وجود ندارد، ‌نیست.

وی افزود: چه کسی گفته با هنر یا نگارخانه مخالف است. چرا به جای توجه به اشکالات طرح، از خندوانه گرفته تا بخش خبری 20:30 و انجمن‌های هنرمندان و نظایر آن علیه یک مطلب منطقی طومار جمع‌آوری می‌کنیم. این رفتار صحیح نیست و مظلوم‌کشی در هر ساحتی اشکال دارد.

وی ادامه داد: کسانی که در این حوزه مسئولیت دارند دقت کنند که نامردی است یک تذکر منطقی را به این صورت بمباران کنند.

شاکری با بیان اینکه تذکر خود درباره طرح نگارخانه‌ای به وسعت شهر را به صورت مکتوب و در شش بند ارائه کرده است، اظهار کرد: متن این تذکر و نیز آرایش فکری برخی از افرادی که آثار آنها در این طرح به نمایش درآمده را در اختیار رسانه‌ها قرار خواهم داد تا مردم در جریان قرار گیرند.

وی در ادامه با بیان اینکه موضوع نگارخانه هرچند به غلط‌ اما گذشته است، توصیه کرد مسئولان شهرداری از این پس در رویدادهای پیش رو نظیر هفته دفاع مقدس توجه مضاعفی به طرح‌های سازمان زیباسازی داشته باشند و ادامه داد: نوع شعارهای مطرح شده در ایام ارتحال امام خمینی (ره) خنثی بود. مگر می‌شود امامی داشته باشیم که جمله‌ای علیه استکبار و صهیونیسم نداشته باشد؟!

رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران تصریح کرد: نباید ادبیات انقلابی امام راحل از تبلیغات سطح شهر حذف شود. درباره نیمه شعبان نیز تبلیغات به همین ترتیب صورت گرفت و در شرایطی که ما به دنبال این هستیم که دنیا را زیر بیرق عدالت مهدی موعود (عج) ببریم، اغلب تبلیغات محیطی به عبارت های خنثی نظیر «یا صاحب‌الزمان» بسنده شد.

وی خطاب به رییس سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: ما دوستان شما هستیم که این تذکرات را مطرح می‌کنیم؛ این موارد را به صورتی تبدیل نکنید که انگار کینه‌ورزی در میان است.

این عضو شورای شهر تهران در بخش دیگر سخنانش با اشاره به اینکه اخیراً سخنرانی‌های مقام معظم رهبری در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی‌(ره) در 10 سال گذشته را در کنار بیانات امسال ایشان مرور کرده است، با اشاره به پررنگ بودن موضوع سازش و مقاومت در این بیانات، خاطرنشان کرد:‌ در این سخنرانی‌ها همچنین موضوع تکیه بر مکتب و اندیشه امام و خط قرمزهایی که ایشان تعیین کرده‌اند،‌ تعریف دشمن،‌ تعریف توسعه و پیشرفت، اهمیت ایستادگی در باربر زیاده‌خواهی‌ها و نظایر آن هر سال با ادبیات مختلف مطرح شده است.

وی افزود: رهبری در قالب این بیانات در مقاطع مختلف زمانی که فراماسونرها، سلطنت طلب‌ها، ملی‌گراها،‌ نهضت آزادی، منافقان،‌ مارکسیست‌ها و متحجران نوعی سازش را دنبال می‌کردند تا به امروز که امریکایی‌ها می‌خواهند برجام یک، دو و سه را به صورت پی در پی به ما تحمیل کنند، نوعی سازش را رقم بزنند به مسئله سازش و مقاومت پرداخته‌اند. این موضوع نشان می‌دهد برافراشتن پرچم مقاومت تا چه اندازه مهم است و امیدوارم در عرصه تبلیغات محیطی توسط مدیریت شهری نیز این گرایش مقاومت مشهود باشد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.