سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیریت فروش و بازاریابی ضعیف دو مشکل‌ اکثر واحد های صنعتی گناباد

مدیر مرکز رشد فناوری گناباد گفت: بسیاری از واحدهای صنعتی گناباد در بازاریابی و مدیریت فروش مشکل‌ دارند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،علیرضا جاوید عربشاهی در اولین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی گناباد که در محل فرمانداری سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار شد، ضمن بیان مشکلات صنایع شهرستان گناباد بر لزوم افزایش بهره‌وری واحدهای صنعتی تأکید و افزود: چهار موضوع تقویت تولید داخلی، رفع بیکاری، حل مشکل رکود و مهار گرانی از مهمترین اقداماتی هستند که باید در خصوص عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی صورت پذیرد.

وی گفت: نکته اساسی آن است که باید توجه ویژه‌ای به واحدهای فعال و موفق صنعتی کرد تا در آینده دچار مشکلات نشوند و مشاغل موجود حفظ و تثبیت گردد.

مدیر مرکز رشد فناوری گناباد با اشاره به اینکه دغدغه مندی برای واحد های موفق تولیدی گناباد سبب افزایش تولید و کاهش بیکاری می شود، خاطرنشان کرد: هرچند که باید به واحدهایی که در آستانه ورشکستگی قرار دارند، کمک شود اما کمک فقط ارائه تسهیلات مالی نیست بسیاری از واحدهای صنعتی گناباد در بازاریابی و مدیریت فروش مشکل‌ دارند.

عربشاهی افزود: چه ‌بسا اگر خط تولید واحدهای صنعتی بهبود یابد و برنامه تجاری آن مورد بازبینی قرار گیرد مشکل بسیاری از واحدهای بودن اعطای وام و تسهیلات بانکی حل شود.

وی اقتصاد مقاومتی را رونق تولید داخلی با در نظر گرفتن محدودیت‌های موجود دانست و گفت: همه مدیریت هزینه را بلدند و در شرایطی که دولت با محدودیت‌ های مالی دست‌ به ‌گریبان است نباید از دولت انتظار داشت که به همه واحدهای صنعتی تسهیلات مالی بدهد، زیرا ریشه بسیاری از مشکلاتی که در صنایع است، عدم بهره ‌وری است.

مدیر مرکز رشد فناوری گناباد با اشاره به برخی از آمارهای ارائه ‌شده گفت: چگونه است که طبق آمارهای ارائه‌ شده، ۱۰ درصد صادرات یک واحد صنعتی افزایش ‌یافته ولی ۸ درصد ارزش ‌افزوده آن کاهش پیداکرده است! این یعنی عدم شناخت نسبت به بازار و صادرات به هر قیمتی!

عربشاهی افزود: بیاییم فکر کنیم چگونه بدون اعتبارات دولتی می‌توانیم راندمان واحدهای صنعتی را افزایش دهیم. چرا باید در طول سال چند میلیارد مبلمان از طریق دلال‌ها در منطقه به فروش برسد اما واحد تولید مبلی که در خود شهرستان اشتغال‌ زایی دارد، تقویت نمی‌شود تا سرمایه‌های مردم باعث رونق اقتصادی در داخل شهرستان شود!

وی خاطرنشان کرد: به دلیل مأموریت مرکز رشد فناوری امکان حمایت مستقیم از واحدهای تولیدی بزرگ و قدیمی در مرکز وجود ندارد اما با بررسی خط تولید و حمایت از مراکز تحقیق و توسعه و عارضه ‌یابی آن‌ها توسط کمیته ارتقای بهره‌ وری مرکز به واحدهای صنعتی شهرستان کمک می‌کنیم.

انتهای پیام//


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.