وی با بيان اينكه هواپرستي سرچشمه همه مظالم و گمراهيهاست، گفت: افراد پرنفوذ، گروههاي سياسي و جريانهاي خاص نبايد موجب تحريف حق و يا ممانعت از حق شوند. همانگونه در اين آيه آمده است، خداوند به اعمال همه ما آگاه است.
وي تصريح كرد: همه ما بنا به وظيفه خطيري كه به عهده گرفتهايم، بايد تلاش كنيم حق را بشناسيم، تميز دهيم و آنرا احقاق كنيم.
افشارنيا گفت: دقت در رسيدگيها، شنيدن اظهارات طرفين دعوي، بررسي كامل ادله طرفين و استفاده و تجهيز فناوريهاي نوين از نكاتي است كه بايد مورد توجه قضات و مديران قضايي قرار گيرد.
وي اظهار کرد: معاونت فناوري اطلاعات قوه قضاييه برنامههاي متعددي را در دست تدوين دارد كه با بهرهگيري از آنها ميتوان به سرقت و دقت در رسيدگيها افزود.
رئيس كل دادگستري خوزستان ادامه داد: حفظ سلامت دستگاه قضايي و وابستگان به اين دستگاه همچون وكلا، كارشناسان و ضابطين قضايي، مورد توجه و تأكيد رئيس قوه قضاييه بوده است.
افشارنيا گفت: هدف حفاظت تحقيق و تفحص در زندگي خصوصي قضات و كاركنان و مچگيري آنان نيست بلكه وظيفه دارد تا از نيروهاي خود حراست و صيانت كند.
وي افزود: دستگاه قضایی ميتواند در جهت امنيت پايدار و تأمين سلامت جامعه كمك كند تا همگان وظايف خود را به سرانجام برسانند.
افشارنيا ادامهداد: يكي ديگر از نكاتي كه بايد مورد توجه قرار گيرد، شفافيت كار در دادگستريهاست كه با فراگير شدن دادرسي الكترونيك و قرار گرفتن محتويات پرونده در سيستم، امكان دسترسي راحتتر اصحاب دعوي و وكلاي آنان به اطلاعات پرونده آسانتر ميشود.
وي با اشاره به آمار پروندههاي سال گذشته دادگستري خوزستان، گفت: در سال گذشته 518 هزار و 554 فقره پرونده وارد محاكم قضايي استان شد و 493 هزار و 722 فقره آن مختومه گرديد. اين درحالي است كه شوراي حل اختلاف استان نيز در اين مدت به 153 هزار و 521 فقره پرونده رسيدگي كرد كه جاي تقدير دارد.
افشارنیا بیان کرد: سرقت، ضرب و جرح عمدي، تهيد، ايراد صدمه بدني ناشي از تصادفات رانندگي وتوهين پنج جرمي است كه بيشترين پروندهها را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/ض