سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قزوين؛

اجرای طرح ملی همای رحمت در استان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین از اجرای طرح ملی همای رحمت همزمان با ماه مبارک رمضان در استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران ، از قزوین ؛ حمید ره انجام  افزود: این طرح هرساله در قالب اهدای کمک های نقدی و غیر نقدی مردم و داوطلبان به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اجرا می شود.

وی اضافه کرد:بیماران صعب العلاج، زنان سرپرست خانوار یا خانواده‌های بی‌سرپرست، مادران باردار نیازمند، ایتام و خانواده‌های ساكن در حاشیه شهرها و روستاهای دور افتاده، معلولین، سالمندان و از کار افتادگان و خانواده‌های زندانیان و محرومین، جامعه هدف اجرای اين طرح هستند.

وی گفت: در مرحله نخست افراد نیازمند شناسایی می‌شوند و سپس سبدهای غذایی تهیه شده از سوی داوطلبان جمعیت هلال احمر به خانواده‌های نیازمند اهدا می‌شود.

ره انجام خاطرنشان کرد: در حال حاضر مراحل آغازین اجرای این طرح با فراخوان اعضای داوطلب علاقه مند برای مشارکت در اجرا، شناسایی خیرین و داوطلبان و نیازمندان و بسته بندی سبدهای غذایی در حال انجام است.

وی افزود: در قالب این طرح خیرین می توانند اقلام و مواد غذایی مانند روغن، حبوبات، قند و شکر، خرما، سویا، ماکارونی، چای، لبنیات، کنسروهای مواد غذایی و محصولات پروتیینی را به خانه های داوطلبی هلال احمر در شعب مختلف جمعیت هلال احمر تحویل دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان  ادامه داد: اهدای خون داوطلبان هلال احمر در شب های قدر و برپایی سفره های افطاری با عنوان سفره مهربانی در شعب مختلف جمعیت هلال احمر استان ویژه ایتام و نیازمندان  از دیگر برنامه های طرح همای رحمت است .
انتهای پيام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.