سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پتانسیل علمی بالا لازمه بین المللی شدن دانشگاه ها

قائم مقام وزیرعلوم درامور بین الملل گفت:دانشگاه هایی که پتانسیل و سطح علمی قابل قبولی داشته باشند می توانند وارد عرصه بین اللملی شوند.

حسین سالار آملی قائم مقام وزیرعلوم درامور بین الملل و رییس مرکز همکاری های بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص تسهیلات و ماموریت برای دانشگاه غیر دولتی اظهار داشت: در درجه اول اولویت وزارت علوم برای بین المللی شدن، دانشگاه هایی است که پتانسیل علمی قابل قبولی دارند و قصد داریم آنها را وارد عرصه بین الملل کنیم اما در دانشگاه های دولتی نیز بیش از 30 دانشگاه را تمایل نداریم وارد این عرصه کنیم.

قائم مقام وزیر علوم افزود: مسئولان دانشگاه آزاد دربسیاری از جلسات وزارت علوم حضور پیدا می کنند، که همیشه به آنها یادآور شده ایم که تمایلی برای بین المللی کردن  500 دانشگاه با هم و در یک زمان نداریم. به علاوه دانشگاه هایی می توانند گام در این عرصه بگذارند که توانایی های لازم در زمینه بین المللی را بدست آورده باشند.

سالار آملی درخصوص همکاری های جدید با اتحادیه اروپا بیان کرد: کشورهای موجود در اتحادیه اروپا از یک طرف بار علمی بالایی دارند و از طرف دیگر وزارت علوم علاقمند به ایجاد تعامل با دانشگاه های برتر اروپا است.

 وی با اشاره به اینکه ما با کشورهایی نظیر آلمان، اتریش و ایتالیا که خصومتی نداریم قصد تعامل و ارتباط داریم گفت: کشورهایی مانند انگلستان که با کشور ما دشمنی دارند در برنامه های بین المللی علمی جایی ندارند.

 قائم مقام وزیر علوم در خصوص این موضوع که همکاری های بین المللی در چه مرحله ای است گفت: بسیاری از این موارد در حد برنامه است و هنوز هیچ کدام را نهایی نکرده ایم برای مثال دانشگاه علم و صنعت در رابطه با آلمان و اتریش به دلیل اینکه فنی تر هستند، می خواهیم در ارتباط باشند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.