سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آینده بازار مسکن به کدام سو می رود؟

کارشناسان معتقدند تازمانی که عرضه و تقاضا در بازار مسکن متعادل نشود رونق به بازار باز نمی گردد و از این رو تا پنج سال آینده چشم انداز مثبتی برای این بخش پیش بینی نمی شود.

به گزارش خبرنگاراقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شرایط مسکن همواره متاثر از وضعیت اقتصادی کشور است به همین منظور رکود فعلی در بازار خرید و فروش را می توان متاثر از رکود اقتصاد دانست بطوریکه حتی وام های رنگارنگ هم نتوانسته سایه سنگین نبود تقاضا را از سر این بازار کم کند.

سید مهدی هاشمی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به تصمیم غیرکارشناسی دولت در پرداخت وام 160 میلیون تومانی مسکن ، اظهار داشت: سیاست های دولت در بخش مسکن روشن و واضح نیست تا خریداران و سرمایه گذاران تکلیف خود را بدانند.

وی با اشاره به اینکه وام خرید مسکن تلنگری برای ایجاد رونق در  بازار است، افزود: همه اقشار جامعه توانایی پرداخت اقساط ماهیانه 2 میلیون تومان را ندارند،پس بهتر بود این وام سهم بخش تولید می شد.

*** آمار صدور پروانه ها کاهش یافت

در این راستا مهرداد بائوج لاهوتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: در بحث پرداخت وام مسکن باید دهک های متوسط و پایین جامعه در نظر گرفته می شد.

وی افزود: قشر کارمند و کارگر جامعه نمی توانند اقساط بالای این وام را پرداخت کنند و دولت باید متناسب با دهک های مختلف نسخه های متفاوت داشته باشد.

این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توجه به آنکه سالانه یک میلیون و 500 هزار واحد مسکن مورد نیاز است، اما در سه سال گذشته آمار صدور پروانه ها 700 الی 750 هزار واحد بوده که این امر یک فاجعه بزرگ است و باید راه حلی برای رفع این مشکل در نظر گرفته شود.

*** بازار مسکن تا پنج سال آینده در رکود به سر می برد

مهدی صادق کارشناس مسکن نیز در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیان کرد: بازار مسکن درچند سال گذشته به سبب عدم تعادل در عرضه و تقاضا رونق چندانی نداشته است.

وی افزود: در سالهای قبل از رکود برخی سرمایه گذاران به سبب آنکه سایر رشته های اقتصادی سود مورد نظر را نداشته، اقدام به سرمایه گذاری دراین بخش نمودند و همین امر منجر به مازاد عرضه مسکن شد.

صادق ادامه داد: حال بایستی سالیان سال بگذرد تا عرضه و تقاضا در بازار متعادل شود تا مجددا رونق به بازار مسکن بازگردد و از این رو تا پنج سال آینده چشم انداز مثبتی برای این بخش پیش بینی نمی شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: بازار ، مسکن ، خرید ، رونق ، تعادل ، عرضه ، تقاضا ، رکود
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۵۸ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
قیمت بالای مسکن و نبود یا کمبود شغل و درآمد کافی، بخش عظیمی از آنان را در لاک تجرد فرو برده است! حالا قیمت اتومبیل و .... بماند. کارمندان هم رمقی برای خرید مسکن جهت فرزندان ندارند. یک خانواده چهار نفری با درآمد زیر 2 میلیون تومان چه کنند؟
ناشناس
۱۶:۲۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
نه افزایش حقوق ها متناسب با تورم بوده است و نه رشد جمعیت...خانه های خالی بسیار است ولی قدرت خرید خانه اولی ها بسیار پایینتر از قیمت های امروز مسکن
ناشناس
۱۶:۲۶ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
آی گفتی دقیقا
ناشناس
۱۱:۴۴ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
امیدوارم روزی برسد که قشر ضعیف هم بتوانند خانه بخرند و قدری روح و روان خود را آسوده کنند.
فرهاد
۱۵:۳۰ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
تا قیمت پایین نیاد رونقی در بازار ایجاد نخواهد شد.عملا میبینیم که افزایش جمعیت هم نداریم و جمعیت داره پیر میشه
ناشناس
۱۱:۱۸ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
شهرداری ها برای پروانه خیلی اذیت می کنند به خاطر همین من از ساخت منزل منصرف شدم .
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
سودجویان به پیشرفت همه مردم صدمه میزنند
ناشناس
۱۱:۱۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
سوداگران به پیشرفت همه مردم لطمه میزنند
ناشناس
۱۱:۱۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
دلالان منتظرند فعال شوند
فرهاد
۱۵:۲۹ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
دلالان بازار مسکنخراب کردن...
ناشناس
۱۱:۱۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
مسکن وامثال آن کالای مصرفی هستند
ناشناس
۱۱:۰۸ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
آن چیزی که بنده بعنوان خریدار می بینم این است که با شروع سال جدید ، برخی املاکی ها بطور مرموزانه ای قیمت مسکن در برخی مناطق از جمله منطقه 5 را تا 40 درصد افزایش داده اند بدون آنکه رونقی ایجاد شود .
ناشناس
۱۱:۰۵ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
مسلما با کاهش قیمت مسکن میتوان رونق را در آن مشاهده نمود و این امر شدنی است یا کاهش قیمت مصالح و لوازم ساختمانی ، تمرکززدایی جمعیت در شهرهای بزرگ ، عدم دخالت دولت در بازار مسکن و عدم پرداخت وام مسکن که خود عاملی است در جهت افزایش قیمت مسکن تا رونق آن .
ناشناس
۱۰:۵۹ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
داشتن مسکن برای قشر ضعیف جامعه با همچین قیمت های بالایی تقریبا غیرممکن هست
ناشناس
۱۰:۲۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
مهمترین دلیل گرانی مسکن به خاطر قیمت بالای زمین می باشد.
باید چاره ای برای این مشکل اندیشید.
باید به فکر ایجاد شهرک های جدید و ارائه زمین با قیمت ارزان بود تا خود مردم اقدام به ساخت و ساز نمایند.
در شهرستان های کوچک سایر استان ها اوضاع مسکن خیلی خراب است.
ناشناس
۱۰:۰۷ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
همین رشد بی رویه قیمت مسکن باعث افزایش شدید تورم شده بود، چون جزو نیازهای اولیه مردم هستش روی افزایش قیمتها تأثیر مستقیم داره، حالا که یه مدت قیمت مسکن ثابت مونده سختتون شده؟
ناشناس
۱۶:۱۹ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
همین الانش هم کسی قادر به پس انداز خرید خونه نیست
ناشناس
۰۹:۳۶ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
وقتی قیمت کالایی مافوق توان خرید چطور می روید سراغ مقایسه عرضه و تقاضا ؟
فرهاد
۱۵:۳۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
باید قیمت کاهش و قدرت خرید افزایش پیدا کند تا شاهد رونق در بازار باشیم.افزایش قیمت کاملا منتفی است و شهرهای حاشیه کلانشهر ها هم رونقی نخواهند داشت و سرمایه گذاری در آنها بی معنی است.
ناشناس
۱۶:۱۸ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
دقیق تازمانی که عرضه و تقاضا در بازار مسکن متعادل نشود رونق به بازار باز نمی گردد .