مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با
خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ، در خصوص توجه به سواد حرکتی گفت: سواد حرکتی مقوله جدیدی است که در ادبیات جهان مطرح شده و باید به آن توجه شود.چنانچه به هر دلیلی حرکت از کودکان و نوجوانان سلب شود،دچار بحران می شوند و در چنین شرایطی کودکان و نوجوانان در موقعیت های چالش برانگیز تجربه و درک کافی ازشرایط ندارند.
حمیدی بیان کرد : کاهش حرکات بدنی در کودکان و نوجوانان معضل زندگی هزاره سوم است و در این شرایط باید تلاش کنیم تا فعالیت های بدنی تمام افراد جامعه به ویژه کودکان را افزایش دهیم.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: چنانچه به سواد حرکتی در جامعه ای توجه نشود قهرمانی در عرصه ورزش نداریم و حتی از انجام کارهای ساده نیز عاجز می شویم.
وی با بیان اینکه بازماندن از تحصیل در سال های بعد جبران پذیر است اما در خصوص سواد حرکتی جنین مساله محقق نمی شود،اظهارکرد:در صورتی که تا سن 12 سالگی ،به مسایل حرکتی توجه نشود،سنین بعد از آن برای جبران این خلاء مناسب نیست و حتی فرد در مهارت های عادی زندگی نیز عملکرد ضعیفی به دنبال دارد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: برای تابستان امسال 10 هزار کانون درون مدرسه ای درنظر گرفته شده که حتی برخی از این کانون ها فعالیت خود را بعد از اتمام تابستان هم ادامه می دهند.
حمیدی در خصوص اقدامات سازمان تربیت بدنی برای احیای فعالیت های ورزشی و حرکتی ،بیان کرد: تا مدتی قبل فعالیت های تربیت بدنی در حوزه آموزش و پرورش در سطح کشور و ملی بود اما اکنون فعالیت ها را به سمت مدارس سوق می دهیم تا نه تنها شرکت کنندگان در مسابقات ورزشی بلکه 13 میلیون دانش آموز را هدف قرار دهیم.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به دیگر فعالیت های آموزش و پرورش در توجه به ورزش گفت: در کنار درس تربیت بدنی ،مسابقات درون مدرسه ای در نظر گرفته شده که یک و نیم میلیون دانش آموز در این طرح شرکت کردند.
وی افزود :از دیگر طرح هایی که به بحث تربیت بدنی توجه دارد،طرح حیاط پویا و کانون ها است که با استقبال خوبی از سوی دانش آموزان ابتدایی روبه رو شد.
انتهای پیام/