به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛اسماعیل پرویزیفر با اشاره به اینکه مکانیزاسیون کشت محصولات خواهد توانست نقش مهمی در افزایش تولیدات داشته باشد گفت: کشت حبوبات و بهویژه نخود در استان به صورت سنتی است،
وی با بیان اینکه ایجاد مجتمع کشت و صنعت نخود از نیازهای استان است افزود:با ایجاد مجتمع کشت و صنعت نخود، تولید نخود استان از 50 تا 60 هزار تن فعلی به 200 هزار تن برسد.
پرویزیفردر ادامه با اشاره به تجربه موفق راهاندازی کارخانه روژین تاک در استان گفت: با راهاندازی این کارخانه میزان کشت گوجه فرنگی در استان به طور چشمگیری افزایش پیدا کرد و لذا به نظر میرسد ایجاد مجتمع کشت و صنعت نخود نیز موفقیت آمیز باشد.
وی با ااشره به مزایای کشت نخود گفت:: کشت نخود علاوه برنیاز آبی کم به سم و کود کمتری در مقایسه با سایر کشتها نیاز دارد و از آنجایی که ارزش غذایی بالایی هم دارد میتواند جایگزین خوبی برای گوشت در سبد غذایی خانوادهها باشد.
انتهای پیام/ح