سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آبادان؛

پیشگیری از بیماری ها با مصرف خربزه

مصرف خربزه در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی نقش به سزایی دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان؛ خربزه رفع کننده یبوست و کمک کننده به هضم غذا، افزاینده ادرار و دفع کننده کم خونی و سنگ مثانه و تولیدکننده عرق در بدن.

 میوه خربزه، نقش این میوه را در طراوت و شادابی پوست و جلوگیری از بیماری های لثه موثر دانست.

میزان پتاسیم موجود در خربزه برای بیماران مبتلا به بیماری قلبی - عروقی بسیار موثر است و مصرف این ماده غذایی نقش به سزایی در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی دارد.

پیشگیری از بیماری های چشمی، جلوگیری از بیماری های عفونی، طراوات و شادابی پوست از جمله اثرات خربزه به علت داشتن این ویتامین است.

خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماری های سنگ کلیه و مثانه مفید است؛ دراین بیماری ها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.

 خربزه سرشار از ویتامین هایA ،D وC و سلولز است.

خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز می شود.

خربزه چون دارای قند است بسیار چاق کننده بوده و تاثیر مفیدی در مبتلایان به سل و یا کم خونی ایجاد می کند.

خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده می شود. مغز تخم خربزه ی بو داده طبیعت گرم دارد.

انتهای پیام/
برچسب ها: آبادان ، پیشگیری ، خربزه ، خواص
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.