به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛
1-فلفل قرمز: دارای ترکیبی به نام کاپسایسین است که باعث تندی آن می شود، این ماده بدن را گرم می کند، متابولیسم را بالا می برد و کمک می کند که شما کالری اضافی را بسوزانید. متخصصان کاهش وزن توصیه می کنند که فلفل را به سوپ، سس و برنج اضافه کنید تا قابلیت چربیسوزی رژیم غذایی تان را افزایش دهید.
2-چای سبز: حاوی ترکیبی موسوم به اپیگالوکتشینگالات است. این ماده سرعت متابولیسم را به طور موقت افزایش میدهد و چون خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، باعث میشود بدنتان بهتر از هورمون طبیعی و ناقل عصبی نوراپی نفرین استفاده کند.
اثر اصلی نوراپینفرین در متابولیسم، دادن پیغام جهت سوزاندن سلول های چربی و انرژی ذخیره شده است. چای سبز کافئین خیلی زیادی زیادی ندارد، و هر فنجان آن به طور متوسط دارای حاوی ۲۰ تا ۲۵ میلی گرم کافئین است. کافئین هم راستای نوراپینفرین عمل می کند و خاصیت چربی سوزی آن را افزایش می دهد.
3-جو دوسر: غنی از فیبر است و وقتی بدن می خواهد غلات غنی از فیبر را تجزیه کند، در طی مراحل هضم آن دو برابر انرژی مصرف می کند و کالری می سوزاند. متخصصان خوردن حریره جو را برای صبحانه توصیه می کنند. اما اگر آن را به صورت آماده میخرید باید حواستان باشد. بسیاری از این محصولات دارای قند افزودنی هستند که باعث خنثی شدن اثر سلامت آن می شود.
4-گریپ فروت: نصف گریپ فروت و یک فنجان قهوه بهترین گزینه برای وعده صبحانه است. به خصوص اگر ۲ ساعت بعد از آن دومین صبحانه خود را که غذایی سرشار از فیبر و پروتئین است، بخورید. گریپفروت به بدن کمک میکند چربی و کلسترول را حل کند و مانع از سخت شدن رگ های قلب میشود.
5-بوقلمون و مرغ: از آنجایی که بوقلمون و مرغ چربی کمی دارند، هر دو کالری کمتری از گوشت گاو دارند. این یک شرایط برد برد برای بدن است و تمام مواد غذایی و فواید گوشت را با کالری خیلی کمتری دریافت می کند که هضم آنها به سوزاندن انرژی بیشتری نیاز دارد.
6-عدس: سرشار از پروتئین است و چربی خیلی کمی هم دارد. در واقع کم ترین چربی را در میان غذاهای سرشار از پروتئین دارد. همچنین مصرف یک وعده آن، 35 درصد نیاز روزانه آهن را تامین می کند. کمتر غذایی دارای ارزشهای غذایی این عدس کم کالری است. آن را در دستور پخت سوپ خود وارد کنید، یا به عنوان یک غذای جانبی مصرف کنید.
7-ماهی: امگا ۳ موجود در ماهی بدن را مجبور به چربی سوزی بیشتر میکند و اشتها را در طول روز کنترل می کند. ماهی انتخاب خیلی مناسبی برای ناهار است. هر چه آن را در اوایل روز بخورید، مدت زمان بیشتری میتوانید از ویژگیهای تنظیم اشتهای آن بهره بگیرید.
8-میوهای توت مانند: غنی از آنتی اکسیدان ها هستند. آنتی اکسیدان ها موجب تقویت جریان خون و در نتیجه ساخت ماهیچههای قوی تر می شود. هرچه ماهیچههای بدن بیشتر باشد، کالری بیشتری را میسوزاند، حتی وقتی در حال استراحت باشد.
9-سیب: به کم کردن کالری کمک می کند و خوردن آن راه ایمنی برای افزایش سطح گلوکز خون است و منبع کمکالری و مغذی از انرژی است.
10-هوه: افرادی که میزان مناسبی قهوه می خورند، احساس افزایش متابولیسم را بعد از خوردن قهوه صبحانه تجربه کرده اند. کافئین موجب افزایش متابولیسم و کمک به سوزاندن کالری بیشتری می شود. علاوه بر این، موجب افزایش انرژی در طول روز میشود.
انتهای پیام/ش