سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زاهدان؛

آغاز طرح نظارت بر مراكز عرضه مواد غذايي در ايرانشهر

معاون بهداشتي دانشكده علوم پزشكي ايرانشهر گفت: طرح تشديد كنترل و نظارت بهداشتي بر مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي با توجه به فرا رسيدن فصل گرما در حوزه دانشكده علوم پزشكي در اين شهرستان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان؛ دكتر فيض الرحمان رسولي زاده افزود: بيماريهايي در مناطق گرمسيري شايع مي شوند كه اكثر آنها به دنبال مصرف خوراكي ها و آشاميدني هايي است كه بر اثر گرماي هوا آلوده مي شوند.
وي ادامه داد: 12 اكيپ بازرسي كار نظارت، كنترل و بازرسي مستمر از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي را در حوزه دانشكده علوم پزشكي ايرانشهر بر عهده دارند.
رسولی زاده با بيان اينكه در 45 روز گذشته از سه هزار و 300 مركز تهيه و توزيع مواد غذايي در حوزه دانشكده علوم پزشكي ايرانشهر بازديد شده، افزود: 56 مورد تخلف بهداشتي در اين بازديدها شناسايي شده كه از اين تعداد پنج واحد تعطيل شدند.
معاون بهداشتي دانشكده علوم پزشكي ايرانشهر بيان كرد: براي جلوگيري از شيوع بيماريهاي مرتبط با آب و غذا توجه به خريد مواد غذايي از مراكز معتبر ضروري است.
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.