به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، یکی از این خواص ، جلوگیری از احتمال بروز بیماری سندرم متابولیک است.
سندرم متابولیک حالتی است که بدن را مستعد ابتلا به سکته مغزی، مشکلات قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ می کند.
عملکرد ریه تان را بهتر کنید
مطالعات نشان داده ، خوردن سیب یا نوشیدن آب سیب عملکرد ریه ها را بهتر می کند و به خصوص در افراد آسمی باعث راحت تر نفس کشیدن و کاهش خس خس سینه می شود. برخی محققان معتقدند، خوردن منظم سیب می تواند ریه را از ابتلا به برخی بیماری های مزمن دور نگه دارد، ضمن آن که بودن سیب در رژیم غذایی افراد حتی افراد سیگاری، احتمال ابتلای آن ها به سرطان ریه را کاهش می دهد
انگشتان یک دست کافی نیست
سیب میوه ای است که غنی از ویتامین ها، مواد معدنی ضروری و مفید برای بدن، فیبر، آنتی اکسیدان ها و دیگر ترکیبات مفید برای بدن است. در ضمن با خوردن سیب ماده غذایی ای خورده اید که کالری زیادی ندارد اما به شما احساس سیری می دهد و این باعث می شود بیش ازحد غذا نخورید و اضافه وزن پیدا نکنید. در ضمن مطالعات نشان داده، خوردن سیب می تواند باعث کاهش سطح کلسترول خون شود. در عین حال سیب عملکرد دستگاه گوارش را منظم می کند، با التهاب مبارزه می کند، سطح ایمنی بدن را بالا می برد و حتی باعث کاهش احتمال ابتلا به بیماری ها مثل افزایش فشار خون، دیابت و بیماری های قلبی و حتی برخی انواع سرطان می شود ولی این ها تنها فواید سیب نیستند.
استخوان های محکم تری داشته باشید
سیب حاوی فلاونوئیدهاست که آنتی اکسیدان های مهمی محسوب می شوند، اما در میان فلاونوئیدها یکی از آن ها به نام فلوریزیرین که در طبیعت فقط در سیب وجود دارد به تشکیل و حذف بافت محکم استخوانی کمک می کند. فلوریزیرین به همراه پلی فنل ها و مواد معدنی موجود در سیب (مثل بورون) به استحکام استخوان ها کمک می کند و در نتیجه از احتمال ابتلا به پوکی استخوان می کاهد.
عضلات تان را حفظ کنید
سیب غنی از ماده اورسولیک اسید است (البته بیشتر اورسولیک اسید سیب در پوست آن است).
این ماده می تواند از تحلیل عضلانی که در روند بالا رفتن سن اتفاق می افتد، جلوگیری کند یا آن را به تعویق بیندازد و به طور کلی به قدرت بیشتر عضلانی کمک کند.
هوش و حواس بهتر داشته باشید
این مورد هم مثل مورد ریه کمی عجیب به نظر می رسد اما متخصصان تغذیه می گویند، برخی مواد موجود در سیب می تواند موجب افزایش ترشح استیل کولین شود. استیل کولین یک واسطه شیمیایی مهم در بدن است که در مغز باعث افزایش عملکرد مغز، شناخت بهتر و حافظه شفاف تر می شود. تحقیقات نشان داده، افرادی که به طور منظم سیب می خورند بسیار دیرتر از بقیه دچار بیماری آلزایمر می شوند.
انتهای پیام/ز