سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیراز؛

دستبند پلیس بر دستان 30 خرده فروش موادمخدر

پلیس داراب 30 متهم تحت تعقیب و توزیع كننده موادمخدر را دستگیر کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ فرمانده نیروی انتظامی شهرستان داراب گفت: طرح ارتقاء امنیت اجتماعی با محوریت برخورد با خرده فروشان موادافیونی و دستگیری متهمان تحت تعقیب با همكاری كلیه واحدهای عملیاتی پلیس شهرستان در داراب اجرا شد.
سرهنگ  فرج رستمی افزود: در این طرح ماموران با انجام كار اطلاعاتی 16 خرده فروش مواد مخدر را شناسایی، دستگیر و در بازرسی از منازل و پاتوق های آنان  7 كیلو و 800 گرم انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی كشف كردند.
وی دستگیری تعداد 14 متهم تحت تعقیب مراجع قضایی و انتظامی را از نتایج دیگر این طرح برشمرد و ضمن اشاره به معرفی متهمان دستگیر شده به مراجع قضایی خاطر نشان كرد: مشاركت مردم در اجرای طرح های انتظامی شاخصه ای مهم در كسب توفیقات پلیس و ارتقاء امنیت اجتماعی است.
انتهای پیام/ن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.