به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،احمد رشیدی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر برگزاری این جشنواره اولین جشنواره غذای محلی با هدف اﺣﯿﺎی ﻏﺬاﻫﺎی ﺳﻨﺘﯽ و ﺑﻮﻣﯽ و ﻣﻌﺮﻓﯽ آداب و رﺳﻮم و ﻓﺮﻫﻨﮓ اﺻﯿﻞ شهرستان زرند با مشارکت بخش خصوصی در تالار بزرگ شهر برگزار شد.
وی افزود: قریب80 نفر از بانوان شهرستان زرند بیش از 300 نوع غذا و دسرها را در 4 بخش غذاهای محلی و بومی ،ازاد و غذاهای ملل ،سفره ارایی و انواع دسرها با داوری اقای استاد مهدی حصاری منش مدرس و سر اشپز بین المللی گروه سر اشپزان اسیا به نمایش گذاشتند که به نفرات اول هربخش تندیس جشنواره و لوح تقدیر اهدا می شود.
وی روش صحیح پخت غذا، معرفی غذای سالم، توجه به آشپزی سنتی و تغذیه سالم در خانوادهها از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
ماشاالله عربپور معاون بهداشت و درمان شهرستان زرند نیز در حاشیه بازدید انتخاب غذای برتر را براساس نوع مواد اولیه، روش پخت و نوآوری دانست و گفت: ارائه غذاهای ایرانی و سنتی با ارزش غذایی بالا، رعایت اصل تعادل و تنوع در تهیه غذا، استفاده از گروههای غذایی اصلی، سالم و تازه بودن مواد اولیه، استفاده از مواد اولیه ارگانیک در تهیه غذا، طعم و مزه، عطر و بو، و زمان مورد نیاز برای تهیه غذا از ویژگیهای غذای مورد قبول است.
در این جشنواره،شمار زیادی از بانوان شهر ستان زرند با پخت و تهیه انواع غذای بومی به رقابت پرداختند و بازدیدکنندگان نیز ضمن آشنایی با این غذاهای سنتی و سالم با نحوه پخت آن آشنا شدند .
وی گفت در حاشیه این جشنواره جلسه اموزشی اشپزی ،کارگاه نقاشی با موضوع بهداشت غذا برگزار شد.
انتهای خبر/ح