به
گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان؛ درخت آلبالو در ایران بوده است
و از ایران به کشورهای دیگر رفته و کشت شده است.
ارزش غذایی آلبالو زیاد نیست و صد گرم آلبالو
فقط ۷۰ کالری دارد.
آلبالو دارای ویتامین آ، ب و ث است.
املاح معدنی
آلبالو عبارت است از آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی،
منگنز و کوبالت.
قند آلبالو از نوع لولوز است و برای اشخاصی
که دیابت دارند جذب آن آسان است.
آلبالویی برای خوردن خوب است که رسیده و تازه
باشد علامت رسیدگی آن رنگ آن است که کاملا قرمز و درخشان باشد.
آلبالو برای اشخاصی خوب نیست
که ورم روده دارند چون آلبالو ترش است و سلولز دارد دیر هضم میشود.
کسانی که از معده یا رودهها علیل هستند میتوانند
آلبالوی پخته را به صورت کمپوت یا مربا مصرف کنند.
کسانی که دیابت دارند میتوانند به حد اعتدال
آلبالو بخورند زیرا قند آلبالو از نوع لولوز است و این قند را بیماران دیابتیک میتوانند
جذب کنند.
اشخاصی که چاق هستند نباید آلبالو را به عنوان
دسر یا غذای اضافی علاوه بر غذاهای مخصوص رژیم خود مصرف کنند ولی به عنوان یک غذای
اصلی میتوانند آلبالو مصرف نمایند زیرا آلبالو دارای کالری کمی است و شیپور اشتهای
کاذب را خفه میکند!
انتهای پیام/