به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی محسن مسعودیان راد در اولین گردهمایی خیریه های استان در سالن اجتماعات اردوگاه ثامن الائمه (ع) این نهاد در مشهد مقدس، با بیان این که حضرت علی(ع) با 2 صفت شجاعت و امدادگری شناخته می شوند، افزود: حضرت علی(ع) به عنوان بهترین الگوی عملی و مددکاری محسوب می شوند که خیرین و نیکوکاران باید با تمسک به این امام مددکار اقدام کنند و در این راستا بر حفظ عزت و کرامت انسانی توجه ویژه ای داشته باشند.
وی گفت: سیاست و رویکرد این نهاد در واحد مشارکت ها مبنی بر تعامل با مردم و موسسات خیریه و واگذاری امور رسیدگی به امور محرومین به دست مردم و برای مردم است که در واقع این رویکرد، جامه عمل پوشاندن به همان شعار رهبری اقدام و عمل می باشد تا مردم تاثیرات کمکهای خودشان را از نزدیک لمس کنند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی از ایجاد ارتباط نزدیک و تنگاتنگ این نهاد با 107 موسسه خیریه در استان خبر داد و تصریح کرد: با همکاری و همراهی خیریه های استان اقدامات و کارهای بزرگی صورت گرفته است که با توجه به وجود بارگاه منور حضرت رضا(ع) ظرفیت استان و مشهد مقدس بیشتر از این هاست که امیدواریم با عملی شدن راهکارهای لازم و تخصصی و با توجه به توان خیریه ها اقدام کنیم.
تخصصی کردن امور موسسات خیریه ها منجر به هم افزایی می شود
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) هم دراین گردهمایی گفت: با سامان بخشیدن به امور خیریه ها و تخصصی کردن فعالیت هایشان و متصل کردن آنها به سیستم همگانی هم افزایی ایجاد می شود و از اسراف و موازی کاری جلوگیری می شود.
مصطفی خاکسار افزود: انجام کارهای خیر امری ذاتی است که درون نهاد هر انسانی قرار داده شده است که کمک کردن به نیازمندان و دستگیری از محرومین باید در شأن نظام باشد چرا که امروز انتظار از جامعه خیرین و نیکوکاران نسبت به سالهای پیش از انقلاب متفاوت است و امروز با توجه داشتن اندیشه های غنی اسلامی نیاز به ترویج افکار و اندیشه های متناسب با نیکوکاری هستیم.
وی با بیان اینکه حرکتهای فردی و انفرادی متناسب با نظام و حاکمیت نیست، گفت :خوشبختانه در جامعه خیرین شاهد بلوغ فکری در راستای ضرورت تجمیع منابع، کار مشارکت جویانه و ارائه خدمات موثر هستیم که با اصلاح رویکردهای این نهاد در بخش مشارکتهای مردمی از ظرفیت و توان موسسات خیریه و مردم بهره گیری لازم را می بریم.
خاکسار، از ضرورت کار جمعی و تخصصی کردن کار خیریه ها گفت و افزود: سامان بخشی به امور مردم و وتخصصی کردن کارهای موسسات خیریه به هم افزایی کمک می کند تا از دریای کمک های مردمی به بهترین وجه استفاده لازم را ببریم و از موازی کاری جلوگیری شود.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد در پایان از همراهی موسسات خیریه تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد: در سال جاری گامهای بلندی در راستای استفاده از سیستم همگانی برای تبادل سریع اطلاعات برداشته شود./
این مراسم نیز سلمان دانشور معاون مشارکتهای استان برنامه های این نهاد در راستای تعامل با خیریه ها را برشمرد و بیشترین تعامل با موسسات خیریه را در سال 94 به ترتیب با تربت حیدریه، سبزوار، مشهد و نیشابور دانست و گفت: در حال حاضر در استان 504 موسسه خیریه شناسایی شده است که از این تعداد با 107 موسسه خیریه تعاملات تنگاتنگ ایجاد شده است که همین موسسات در سال گذشته نیز بالغ بر 70 میلیارد ريال مشارکت مردمی را جذب کرده اند.
لازم به ذکر است: در این مراسم مدیران عامل 5 موسسه خیریه و مرکز نیکوکاری استان در مورد اقدامات و فعالیت هایشان در طی سال گذشته صحبت کردند.
انتهای پیام//