سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سیستان وبلوچستان

مصرف مواد لبنی، سبزیجات و مواد پروتئینی خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‎دهد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مصرف زیاد قند، شکر و روغن خطر ابتلا به دیابت را افزایش و مصرف مواد لبنی، سبزیجات و مواد پروتئینی خطر ابتلا به بیماری دیابت را کاهش می‎دهد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان اززاهدان؛ سیدمهدی طباطبایی افزود: برنامه‌های هفته سلامت امسال با محوریت پیشگیری از بیماری دیابت در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: دیابت یکی از شایعترین علل نابینایی و قطع عضو است، تشنگی زیاد، تکرار ادرار، گرسنگی مداوم، خستگی مفرط، تاری دید و بی‌حسی اندام‌ها نیز از جمله علائم بیماری دیابت است.

این مسئول ادامه داد: تغییر الگوی غذایی، افزایش تحرک بدن، جلوگیری از افزایش وزن و پرخوری و پرهیز از دخانیات در پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابت موثر است.

وی با بیان اینکه مرگ و میر ناشی از دیابت در دنیا، ایران و سیستان و بلوچستان رو به افزایش است، افزود: 33 درصد جمعیت ایران دچار کم‌تحرکی هستند که این خود ضریب ابتلا به بیماری دیابت را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.