سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

الگوی کشت و مدیریت تولید در خدمت تحقق اقتصاد مقاومتی

نائب رئیس اتحادیه باغداران گفت: مدیریت تولید و الگوی کشت مناسب لازمه تحقق شعار اقتصاد مقاومتی در بخش های مختلف کشاورزی است.

مجتبی شادلو نائب رئیس اتحادیه باغداران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،با اشاره به تاثیر شرایط اقلیمی در تولید محصولات منحصر به فرد گفت:  برخی از تولیدات داخل به سبب شرایط اقلیمی مساعد و تنوع آب و هوایی در دنیا بی نظیر است به طوریکه سال گذشته هر کیلو سیب آمریکایی با محاسبه ریال به قیمت 3 هزار تومان و سیب ایرانی مرغوب و خوب در سایز مناسب با قیمت 4 هزار تومان به دبی صادر شده است.

به گفته وی تنها محصولات خارجی به سبب مکانیزاسیون در مزارع ضایعات کمتری دارند که حال لازم است معایب تولید در داخل را به حداقل برسانیم.

شادلو با اشاره تحقق اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی بیان داشت: افزایش تولید تنها به معنای تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی نیست بلکه مدیریت تولید در بخش های مختلف کشاورزی بدان معناست که شعار  اقتصاد مقاومتی در بخش های کشاورزی تحقق پیدا خواهد کرد.

نائب رئیس اتحادیه باغداران در ادامه یاداور شد: در بخش های زراعی و باغی می بایست الگوی کشت اجرا شود تا تولید محصولات در مزارع کشاورزی مدیریت و تعادل برقرار شود  و از طرفی بایستی برای مازاد تولیدات داخل تمهیداتی اندیشیده شود تا بازار داخلی دچار چالش نشود .

وی با اشاره به شرایط مشروط واردات موز در قبال صادرات سیب افزود: سال گذشته از ابتدای فصل به سبب مازاد تولید در بازار تولید کنندگان زیان فراوانی متحمل شدند که لذا برای تعادل بازار این شرط مشروط شد و حال بهتر است برای سایر تولیدات مازاد نیز چنین تمهیداتی به کار گرفته شود.

*** ضرورت تخصیص اعتبارات ویژه به بخش کشاورزی

در این راستا هدایت الله میر مراد زهی عضو کمسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ گفت: در راستای تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی و افزایش صادرات محصولات کشاورزی لازم است که اعتبارات خاصی به سیستم های آبیاری تحت فشار، توسعه مکانیزاسیون در این بخش صورت گیرد تا با افزایش راندمان تولید شاهد افزایش صادرات محصولات کشاورزی باشیم.

وی با اشاره به افزایش تولید محصولات کشاورزی گفت: الگوی کشت مناسب، برنامه ریزی برای مناطق زراعی و صادرات محصولاتی بی نظیر ایران همچون زعفران، خرما ،پسته و مرکبات می تواند ارز قابل توجهی نصیب کشورمان کند.

میرمرادزهی در پایان تصریح کرد: تشکیل تشکل های صادراتی و بسته بندی های مناسب محصولات تاثیر بسزایی در افزایش صادرات و تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی دارد.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.