یه گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان اززاهدان؛ امان الله طوقي افزود:كشت اين محصول در نيمه دوم آذر سال گذشته انجام و برداشت آن از نيمه دوم فروردين امسال آغاز شده است.
وي ادامه داد: سطح زير كشت محصول زيره سبز در خاش از 80 هكتار به 110 هكتار افزايش پيدا كرده و عملكرد اين محصول در واحد سطح و در هر هكتار هزار كيلوگرم بوده كه پيش بيني برداشت آن 110 تن است.
مدير جهاد كشاورزي خاش افزود: گياه دارويي زيره در مقابل سرما، خشكي و شوري مقاوم و ارزش خوراكي، دارويي، بهداشتي و آرايشي فراواني دارد كه نقش طعم دهنده آن در غذاها و استفاده كاربردي آن بعنوان يك آنتي اكسيدان در پزشكي اهميت آن را دو چندان كرده است.
طوقي ادامه داد: زيره گياهي گلدار و از خانواده چتريان يا جعفري بوده كه بصورت زراعي و با نياز آبي كم توليد مي شود كه از ارزش غذايي، دارويي و اقتصادي بالايي برخوردار است.
انتهای پیام/ع