به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان اززاهدان؛ مسئول واحد فضاي سبز شهرداري خاش گفت:: در سمپاشي درختان سطح شهر از سم هاي استاندارد كه بيشترين تاثير را در از بين بردن آفات و كمترين آسيب زيست محيطي را دارند، استفاده مي شود.
زاهدي نسب افزود: هم اكنون اقدامات كنترلي عليه انواع شته در عرصه هاي مختلف فضاي سبز در حال انجام و پيگيري است ولي به دليل گستردگي فضاي سبز و تعداد زياد درختان آلوده و نيز وزش باد و بارندگي، در نتيجه عدم امكان سمپاشي در برخي ايام، تحقق برنامه هاي پيش بيني شده در راستاي كنترل شته مستلزم صرف زمان بيشتري است.
وي گفت: اين برنامه در دو نوبت با فاصله 15 روز انجام مي شود و درختان آفت دار مانند انگور، انار، انجير، عناب، زردآلو و درختان و گياهاني مانند اقاقيا، نارون، گل كلم، زبان گنجشك، كاج و سرو و توت و غيره واقع در مسيرهاي خيابان سرباز، بوستان پرستار، بلوار معلم، بلوار حيدر آباد، بلوار دانشگاه پيام نور، خيابان رودكي و غيره عليه آفات مقاوم مي شوند.
مسئول واحد فضاي سبز شهرداري خاش ادامه داد:در فصل بهار شرايط جوي و رويشي گياهان براي فعاليت و افزايش جمعيت شته مساعد مي شود كه فضاي سبز نيز از اين قاعده مستثني نبوده و به محض مساعد شدن شرايط جمعيت شته بر روي درختان و درختچه ها نظير شته رز، نارون، اقاقيا و درختچه هاي زينتي و غيره به سرعت افزوده مي شود و در مدت كوتاهي سطح گياه را مي پوشاند.
انتهای پیام/.ع
زاهدي نسب تاكيد كرد:در زمان سم پاشي از شهروندان درخواست ميشود از تردد كودكان و افراد بيمار در مسير سم پاشي جلوگيري كرده و براي رعايت نكات ايمني از بسته بودن درب و پنجرهها اطمينان حاصل كنند و با پارك نكردن اتومبيلها در مسير سم پاشي با اكيپ سم پاشي فضاي سبز شهرداري همكاري كنند.