سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: میزان تولید گوشت قرمز این استان در سال 94 نسبت به سال قبل از آن افزایش یافته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛مجید علیپور  میزان تولید گوشت قرمز پارسال در کهگیلویه و بویراحمد را هفت و هزار 400 تن برآورد کرد.
وی اظهار کرد: میزان تولید گوشت قرمز این استان در سال 93 حدود هفت هزار و 200 تن بوده است.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:افزایش تولید گوشت قرمز به دلیل اجرای طرح پرواربندی 34 هزار راس دام در راستای طرح زنجیره ای شدن گوشت تولیدی عشایر بوده است.
علی پور گفت: این طرح با پرداخت 36 میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت بانکی ازمحل صندوق توسعه ملی انجام شده است.
علی پور ابراز کرد:عشایر کهگیلویه و بویراحمد پارسال همچنین 27 هزار و 910 تن شیر تولید و روانه بازار مصرف کرده اند.
وی تعداد دام عشایر این استان را یک میلیون و 179 هزار راس ذکر کرد.
علی پور از تولید بیش از 340 هزار تخته پوست از سوی عشایر کهگیلویه و بویراحمد ساله گذشته خبر داد.
وی اظهار کرد: شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه،گچساران، دنا و بهمئی مهمترین مناطق عشایر نشین این استان هستند
این مسئول اقتصادی گفت:جامعه عشایری کهگیلویه و بویراحمد سالانه قابلیت عرضه 94 هزار راس گوسفند و بره، 320 هزار راس بز و بزغاله و دو هزار و 600 راس دام سنگین از جمله گاو و گوساله را به بازار دارد.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: عشایر این استان با تولید سالانه بیش از 23 درصد از انواع محصولات کشاورزی و باغی، بیش از 10هزار متر مربع انواع صنایع دستی قالی، قالیچه،گبه،گلیم و جاجیم توانمندی خود را در بازار های ملی و منطقه ای نشان داده اند.
علی پور ابراز امیدواری کرد: با تقویت چراگاه ها و ایجاد طرح های پمپاژ های آب کشاورزی بتوان تولیدات عشایر این استان را به طور چشمگیری افزایش داد.
عشایر کهگیلویه و بویراحمد 11 هزار و 200 خانوار و بیش از 70هزار نفرجمعیت دارند
انتهای پیام /ف
برچسب ها: گوشت ، قرمز ، عشایر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.