سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

تولید بیش از 14 هزار تن انواع آبزی در استان کرمانشاه

بیش از 14 هزار تن انواع آبزی در استان کرمانشاه تولید می شود.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه؛رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه رتبه ی اول را در تولید ماهیان گرمابی و رتبه ی چهارم رادر تولید ماهیان سردآبی در بین استانهای غیر ساحلی دارد.
شهبازی افزود: باید با فرهنگ سازی میزن مصرف ماهی را افزایش داد جرا که مصرف آبزیان تاثیر زیادی بر سلامتی افراد ارد.

انتهای پیام/پ
برچسب ها: کرمانشاه ، تولید ، تن ، ماهی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.