سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

میزان مصرف نمک در نان باید به زیر یک درصد کاهش یابد

رئیس دفتر تغذیه وزارت بهداشت از برنامه ریزی اجرای اجباری استاندارد نان خبر داد و گفت: میزان مصرف نمک در نان باید به زیر یک درصد کاهش یابد.

عبداللهی رئیس دفتر تغذیه وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با ریاست رئیس جمهور و اعضای این شورا،‌ متشکل از وزرا،‌ قبل از نوروز تشکیل شد و مصوباتی را در پی داشت یکی از این مصوبات،‌ بحث اجرای اجباری استاندارد نان بود. 

وی افزود: در خصوص بهبود کیفیت نان، یکی از راه حل‌هایی که پیشنهاد شد،‌ اجرای اجباری استاندارد نان بود. در طی این موضوع به دنبال برنامه‌ریزی و اجرایی کردن دستورالعمل‌های این مصوبه هستیم. مصوبات پس از تایید اعضا و ریاست جمهوری،‌ به دفتر هیئت دولت ابلاغ می‌شود و در نهایت از طریق دبیرخانه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی اجرایی می‌شود. 

عبداللهی افزود: در این دستور العمل تاکید شده که میزان نمک در نان می‌بایست به زیر یک درصد کاهش یابد. از طرفی سند ملی سلامت روان و پیشگیری و کنترل ایدز نیز از مصوبات جلسه‌ی آخر شورای عالی سلامت و امنیت مواد غذایی بود. 


انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.