عبداللهی رئیس دفتر تغذیه وزارت بهداشت در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با ریاست رئیس جمهور و اعضای این شورا، متشکل از وزرا، قبل از نوروز تشکیل شد و مصوباتی را در پی داشت یکی از این مصوبات، بحث اجرای اجباری استاندارد نان بود.
وی افزود: در خصوص بهبود کیفیت نان، یکی از راه حلهایی که پیشنهاد شد، اجرای اجباری استاندارد نان بود. در طی این موضوع به دنبال برنامهریزی و اجرایی کردن دستورالعملهای این مصوبه هستیم. مصوبات پس از تایید اعضا و ریاست جمهوری، به دفتر هیئت دولت ابلاغ میشود و در نهایت از طریق دبیرخانه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی اجرایی میشود.
عبداللهی افزود: در این دستور العمل تاکید شده که میزان نمک در نان میبایست به زیر یک درصد کاهش یابد. از طرفی سند ملی سلامت روان و پیشگیری و کنترل ایدز نیز از مصوبات جلسهی آخر شورای عالی سلامت و امنیت مواد غذایی بود.
انتهای پیام/