سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید بیش از 4 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر گچساران

رئیس امور عشایر گچساران گفت: عشایر این شهرستان 4 هزار و 300 تن گوشت قرمز تولید کرده‌اند.

 
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،قربان کرمی با اشاره به نقش و جایگاه عشایر در چرخه اقتصادی کشور اظهار کرد: امروز نقش مهم و برجسته عشایر در امور اقتصادی کشور و تأمین مایحتاج جامعه بر کسی پوشیده نیست.
 
وی افزود: عشایر یکی از قطب‌های اصلی تولیدات مهم دامی در کشور بوده و عشایر گچساران در این راستا گام‌های بزرگی برداشتند.
 
رئیس امور عشایر گچساران تصریح کرد: عشایر گچساران طی سال گذشته 4 هزار و 300 تن گوشت قرمز تولید و به بازار مصرف ارائه کرده‌اند.
 
کرمی اضافه کرد: علاوه بر تولید گوشت قرمز دیگر تولیدات عشایر گچساران نیز روانه بازار مصرف این شهرستان و شهرستان‌های همجوار شده است.
 
وی ادامه داد: تولید شیر دامی توسط عشایر گچساران طی سال گذشته، 6 هزار و 700 تن بوده که بخش قابل توجهی از بازار داخلی این شهرستان تأمین شده است.
 
این مسئول افزود: پشم یکی دیگر از تولیدات عشایر بوده که در صنایع مختلف از جمله ریسندگی استفاده می‌شود؛ عشایر گچساران طی سال گذشته افزون بر 167 تن پشم تولید کرده‌اند.
 
کرمی از تولید 113 تن عسل توسط عشایر این شهرستان خبر داد و گفت: این مقدار عسل تولید شده در بازارهای داخلی و دیگر شهرستان‌ها به فروش رسیده است.
 
انتهای پیام/ف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.