سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری،

راز یک سبزی قرمز

لبو معده را شستشو می دهد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت مازندران گفت: خوردن چغندر پخته تشنج را درمان می کند.

آشتیانی افزود: برگ سرخ چغندر طحال را باز کرده و ورم آن را کم می کند.

وی گفت: آب برگ چغندر برای درد مفاصل، نقرس، سردرد و دندان‌ درد مفید است.

کارشناس تغذیه افزود: ضماد برگ چغندر با اسید بوریک سبب بهبود کک و مک و طاسی می‌ شود.

آشتیانی افزود: لبو به علت داشتن فیبر چربی خون را کاهش می دهد.

وی گفت: فیبر موجود در لبو، سبب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌ های قلبی در بیماران قلبی می شود.

وی افزود: چغندر قرمز به سبب داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌ خونی جلوگیری می ‌کند.

این کارشناس تغذیه گفت: چغندر لبویی دارای پتاسیم، گوگرد، ید، آهن و مس است.

انتهای پیام/


برچسب ها: ساری ، راز ، لبو ، سبزی ، فرمز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.