سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری،

افزایش برداشت محصولات باغی با تغذیه مناسب

تغذیه باغات عاملی موثر در افزایش برداشت محصولات باغی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: در تغذیه باغات از سال آوری درختان جلوگیری شده و درختان در برابر تنش های محیطی مقاوم می شوند.

قاسم نژاد افزود: عناصر غذایی در خاک 16 نوع هستند که پرمصرف‌ترین آن ها نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و بر هستند و عناصر دیگر مانند آهن، منگنز، روی و مس از عناصر کم مصرف است.

وی با بیان اینکه عناصر آهن، روی و بر در گلدهی و تلقیح بسیار موثر هستند و کمبود این عناصر باعث ریزش گل ها می شود، گفت: در درختان بارور قبل از شروع رشد باید محلول پاشی برای افزایش گلدهی انجام شود.

وی افزود : حذف درختان آلوده و بیمار و تغذیه باغات براساس تجزیه برگ و آزمون‌های آب و خاک از عوامل مهم در افزایش میزان برداشت محصولات باغی است.

وی گفت: زمان مناسب کود پایه بر اساس فعالیت ریشه است و مبنای آن 20 تا 25 روز پس از جوانه زنی است.

انتهای پیام/

برچسب ها: ساری ، افزایش ، برداشت ، باغ ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.