سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لایه‌ای برای جذب نانو ذرات، جایگزین روشهای تولید رنگ

محققان لایه‌ای تولید کردند که با جفت کردن نانو ذرات رنگ تولید می‌کند.این لایه جایگزین روشهای قبلی برای تولید شیشه‌های رنگی شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان یافته‌های اخیر محققان نشان می‌دهد که اتصال دو نانو ذره‌ای که روی یک سطح قرار دارد می‌تواند برای تولید نمایشگر مورد استفاده قرار گیرد. در این روش پلاسمونیک ایجاد شده توسط نانو ذرات مسئول تولید رنگ نمایشگر است.  
ایجاد ارتباط میان نانو ذرات می‌تواند به پژوهشگران کمک کند تا از سوئیچ‌های الکتریکی استاندارد برای ساخت نمایشگر رنگی استفاده کنند. در این روش دو نانو ذره به هم جفت شده و پراش نور را انجام می‌دهند. ایجاد میل شیمیایی می‌تواند با اعمال ولتاژ ایجاد شده و یا حذف ولتاژ از بین برود. محققان موسسه اسمایلی کرل دردانشگاه رایس معتقدند این اولین روشی است که با استفاده از آن می‌توان تغییرات رنگ را انجام داد.بنابراین این روش مبتنی بر نانو ذرات می‌تواند برای تولید نمایشگر استفاده شود.
شیشه‌های رنگی از دیر باز برای ایجاد خواص پراش نور از سطح نانو ذرات مورد استفاده قرار می‌گرفته است با این کار صفحه‌ای ایجاد می‌شود که غنی از رنگ است با این حال استفاده از این سیستم برای تولید رنگ‌های مختلف کاری دشوار است.  
این گروه تحقیقاتی با ارائه روشی جدید، لایه‌ای ساختند که در آن نانو ذرات،‌انرژی پرتو تابیده شده را جذب می‌کنند و آن را به پلاسمون تبدیل می‌کند هر پلاسمون فرکانس ویژه‌ای را نشر یا جذب می‌کند افزایش اختلاف در فرکانس‌ها منجر به تفاوت بیشتر در رنگ ایجاد شده می‌شود.  
محققان این پروژه برای اثبات عملکرد این سیستم،‌از یک جفت نانو ذره طلا روی سطح شیشه که با اکسید قلع انیدیم پوشش داده شده است، استفاده کردند. اکسید قلع ایندیم ماده رایج در ساخت صفحه نمایش تلفن‌های همراه است. با پوشش دهی این نانو ذرات در یک مخزن حاوی الکترولیت آب نمک و الکترود نقره،‌این گروه تحقیقاتی یک مدار کامل ساختند.  
انتهای پیام/
برچسب ها: نانو ، رنگ ، پژوهشگران
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.