سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری،

چراغ راهنمایی تغذیه

غذاهای سالم را با نشانگر های رنگی در فروشگاه ها شناسایی کنید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه برچسب گذاری موادغذایی تبادل اطلاعات بین تولید کننده و مصرف کننده است گفت : 700 محصول بسته بندی در استان تا کنون برچسب رنگی دریافت کردند.

مکرمی افزود: هدف از نشانگرهای رنگی کمک به مصرف کننده به منظور شناسایی ویژگی های تغذیه ای محصول با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی افراد است.

وی با بیان اینکه نشانگرها به سه رنگ سبز ، نارنجی و قرمز در فرآورده های خوراکی و آشامیدنی قابل شناسایی است گفت: محدودیت نداشتن مصرف با چراغ های سبز ، احتیاط در مصرف با چراغ های نارنجی و محدودیت در مصرف با چراغ های قرمز در برچسب محصولات غذایی قابل رویت است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : سرکه ، قند ، آب آشامیدنی ومعدنی بسته بندی شده و شکر ونمک فله ای مشمول درج نشانگرهای تغذیه ای نمی شوند.

مکرمی افزود: درج هرگونه اطلاعاتی که باعث گمراهی مصرف کننده شود ممنوع است وجرم محسوب می شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: ساری ، غذا ، نشانگر ، تغذیه ، سالم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.