سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه کودکان خود را به خوردن میوه و سبزیجات علاقمند کنیم؟

کودکان معمولا علاقه‌ زیادی به میوه و سبزیجات ندارند و از خوردن آنها سر باز می‌زنند درحالی که این گروه‌های غذایی سرشار از ویتامین، املاح معدنی و فیبر هستند.

شادی مددی، کارشناس تغذیه در گفت‌و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: راهکار‌هایی وجود دارد تا کودک به خوردن این گروه‌های غذایی تمایل بیشتری نشان دهد. همچنین باید این نکته را در نظر گرفت که کودک خود را به خوردن غذایی که به آن علاقه ندارد، مجبور نکنیم چرا که با مقاومت بیشتر او رو به رو خواهیم شد.
 
وی افزود: کودکان معمولا در هرزمینه‌ای از بزرگترها تقلید می‌کنند، بنابراین زمانی که ببینند مادر یا پدرشان، یک میوه و سبزی‌ را با اشتها میل می‌کند به خوردن آن علاقه نشان می‌دهند. 

مددی بیان داشت: برای شروع، بهتر است میوه‌جات و سبزیجات جدید را در کنار مواد غذایی مورد علاقه‌ی کودک قرار دهید و آنها را به شکل و رنگ‌های مختلف در بشقاب کودک تزئین کنید چرا که تزئین در تحریک اشتهای کودکان تاثیر بسزایی دارد. 

وی اظهار داشت: بهترین همراه برای خرید میوه و سبزیجات، کودکان هستند، شما می‌توانید به این واسطه آنها را بیشتر با این گروه از مواد غذایی آشنا کنید. همچنین می‌توانید به عنوان سرگرمی و بازی از کودکان بخواهید با استفاده از میوه و سبزی در بشقاب خود نقاشی بکشند تا بدین گونه تمایل بیشتری نسبت به خوردن آنها نشان دهند.

مددی درخصوص راهکارهای ترغیب کودکان به مصرف میوه و سبزی گفت: گاهی طعم برخی از خوراکی‌ها برای کودکان خوشایند نیست که می‌توان برای حل این مشکل، آنها را با مواد دیگری ترکیب کرد به عنوان مثال اکثر کودکان به شکلات و بستنی علاقه‌ی زیادی دارند، بنابراین می‌توان میوه ها را به قطعات کوچک و خرد تبدیل و آنها را آغشته به شکلات کرد و یا در کنار بستنی به آنها میوه داد. 

وی تصریح کرد: تجربه نشان داده بسیاری از کودکان از سبزیجات سرخ شده به خاطر ترد بودنشان استقبال می‌کنند، بنابراین برای مصرف بیشتر گاهی سبزیجات سرخ شده را جایگزین سبزیجات خام کرد.
 
مددی خاطر نشان کرد: بهتر است کودکان را به تدریج به خوردن میوه و سبزیجات علاقمند کنید و این کار جز با صبر و حوصله‌ی فراوان والدین و راهکارهایی که گفته شد میسر نمی‌شود. 



انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.