به گزارش خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت از محیطزیست در مراسم امضای تفاهمنامه مشترک بین سازمان حفاظت محیط ز یست و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که امروز(سه شنبه) در ساختمان مرکزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، اظهار داشت: امضای این تفاهمنامه آغاز فصل نوینی در همکاریهای تاکنون بین دو دستگاه است که در زمینههای توسعه فناوریهای IT در سازمان محیطزیست، هوشمندسازی پایش مناطق، دولت الکترونیک، کنترل امواج و تشعشعات الکترونیکی و مغناطیسی و مهمتر از همه مدیریت پسماندهای الکترونیکی منعقد شد.
وی افزود: بر اساس این تفاهم نامه و با توجه به نقاط مشترک بین دو سازمان نقشه راه مناسبی را براساس توافقات تدوین کردهایم.
رئیس سازمان حفاظت از محیطزیست گفت: کارهای بسیار خوبی در جهت ارسال پیامکهای محیطزیستی توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام گرفته است.
ابتکار در ادامه تصریح کرد: حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی از جمله مسئولیتها و وظایف برعهده همگان است که برای تحقق آن باید تلاش کنیم.
وی افزود: در سطح جهانی و بینالمللی همواره بحث محیطزیست و حفاظت از آن و رفع تهدیدات و آسیبهای مربوط به آن مطرح بوده است و از نیمه دوم سال 2015 میلادی اجلاس اهداف جهانی 2030 برگزار شد که 17 هدف در آن تعیین شده است که برنامهریزی برای بحث توسعه در آن مطرح شده است.
رئیس سازمان حفاظت از محیطزیست گفت: استفاده از فناوری های IT و ICT در حوزه محیطزیست تا سال 2030 و استفاده از صنعت سبز مثل تکنولوژی ارتباطات نقش موثری را در کاهش خطرات محیطزیستی ایفا میکند و مهمترین عامل توسعه پایدار کشور محسوب میشود.
ابتکار در ادامه تصریح کرد: استفاده از فناوری ICT و توسعه دولت و خدمات الکترونیک در بخش محیطزیستی کشور در امر کاهش انتشار گازهای گلخانهای موجب کاهش 12 درصدی آنها بوده است.
وی افزود: برای کاهش گازهای گلخانهای کاهش تردد خودروها و هوشمندسازی از محل توسعه ICT در حوزه محیطزیست و حفاظت از آن نقش موثری دارد.
رئیس سازمان حفاظت از محیطزیست گفت: امضای تفاهمنامه بین دوسازمان برای حفظ محیطزیست و توسعه صنعت سبز و مدیریت منابع طبیعی اقدامی مناسب است.
ابتکار در ادامه تصریح کرد: با توجه به رشد میزان مصرف کالاهای الکترونیکی در کشور متاسفانه هنوز زیرساختهای کافی برای مدیریت پسماندهای این قبیل لوازم وجود ندارد تا اقدامات مناسب و اقتصادی برای بازیافت انجام گیرد.
وی بیان کرد: استفاده از پایش از راه دور در کنترل حوادث و اتفاقاتی مثل آتشسوزی جنگلها، سیل، کنترل گرد و غبار و امواج الکترونیکی با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نقش مهمی در حفاظت از منابع طبیعی کشور ایفا میکند.
انتهای پیام /