سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خواص سبزی پلو ماهی شب عید را دست کم نگیرید

سبزی پلو ماهی شب عید علاوه بر خوش طعم بودنش از جمله غذاهایی است که فواید بسیاری دارد و در درمان بسیاری از بیماری‌ها و اختلالات بسیار مفید است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ماهی و روغن آن به علت سرشار بودن از اسیدهای چرب امگا 3 و خواص آنتی‌اکسیدانی فراوانی که دارند می‌توانند خطر ابتلا به روان‌پریشی و بیماری‌های روانی را کاهش دهند.

مطالعه‌ای دیگر نشان داده است که کلاژن موجود در ماهی می‌تواند در بهبود و درمان زخم‌ها بسیار موثر باشد.
 
مصرف زیاد و مکرر ماهی بخشی از برنامه غذایی سالم و مغذی است. محققان نشان داده‌اند که مصرف متناسب ماهی می‌تواند در پیشگیری از افسردگی در مراحل اولیه بسیار موثر باشد. به طور کلی، مصرف ماهی به طور مکرر و به مقدار کافی می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را تا 17% کاهش دهد.

درحالی که ماهی سرشار از پروتئین، ویتامین‌هایی همچون A، B، D و املاح معدنی از جمله کلسیم، فسفر، ید، آهن، مس می‌باشد اما چربی و کلسترول کمی دارد. علاوه بر این، ماهی تاثیرات بسیار مثبتی بر سلامتی دارد که در اینجا به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

تقویت عملکرد مغز و حافظه
پیشگیری از ابتلا به بیماری زوال عقلی
پیشگیری یا مهار بیماری آلزایمر
پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی عروقی
کاهش خطر تصلب شرایین
کاهش تری‌گلیسرید
کاهش فشار خون
پیشگیری از کمبود ید در بدن
کاهش خطر ابتلا به دیابت
کاهش ابتلا به بیماری‌های کلیوی 
کاهش ورم مفاصل
تقویت چشم و کاهش التهاب‌های چشمی



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.