سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اوباما از تلاش های دولت برای صلح حمایت کرد

بارک اوباما در یک گفتگوی ویدیویی با اشرف غنی همتای افغانی‌اش بار دیگر متعهد شد تا واشنگتن به کمک‌های دراز مدت به افغانستان ادامه دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان؛ اوباما با استقبال از تلاش‌های صلح افغانستان، این اقدام را تضمینی برای ثبات دوامدار در منطقه خواند.
 
 اوباما با اشاره به تلاش های نیروهای امنیتی افغان در راستای مبارزه با هراس افگنی، اراده وکارنامه های نیروهای مسلح کشور را در پیکار با هراس افگنی ستایش کرد.
 
دو رهبر همچنان روی مسایل مهمی از جمله اراده نیروهای مسلح کشور در کار مبارزه علیه هراس افگنی، چگونگی حکومتداری خوب وگفتگوهای صلح بحث و تبادل نظر نمودند.
 
عبدالله عبدالله، رییس اجرائیه حکومت وحدت ملی و جوبایدن معاون رییس جمهور امریکا در این گفتگو حضور داشتند.
 
ظفرهاشمی ، معاون سخنگوی رییس جمهور گفته است:" توافق هر دو جانب همین بود که بدون آمدن صلح درافغانستان، صلح باعزت و با افتخار که خواست اکثریت مردم افغانستان است، جنگ ادامه پیدا می کند و مبارزه دایمی بخاطر شکست تروریست ها، درافغانستان و منطقه ادامه خواهد داشت."
 
به نظر میرسد که افغانستان دریک وضعیت بسیارحساسی، قراردارد و این کشور همچنان به همکاری های دوام دار جامعه جهانی بویژه واشنگتن، است.چیزی که ازتعهدات کمک کننده گان کابل را، می سازد.
 
جاوید کوهستانی ،آگاه امورنظامی در این باره چنین دیدگاه دارد:" ایالات متحده، می خواهد که برای حفظ منافع خودش و متحدانش، درافغانستان حضورداشته باشد و افغانستان به حیث نزدیک ترین دوست برای ایالات متحده باشد.احتمالآ شکل گیری رقابت با روسیه درعراق و سوریه هم، ایالات متحده را مجبور کرده است تا به تعهداتش درافغانستان، پابند بماند."
 
این سخنان در حالی مطرح میگردد که دامنه نا امنی ها درافغانستان، بیشترازپیش گسترش یافته اند ونیز،انتقاد ها نسبت به حکومتداری درکشور، بسیار بالا گرفته است.
 
نصرالله ستانکزی، استاد دانشگاه میگوید:" تهدید های امنیتی و نبود حکومتداری خوب ویا کمبود حکومتداری خوب وهمچنان فساد اداری تهدیدش کمترازتروریزم و دهشت افگنی نیست."
 
قابل یاد آوریست که نظامیان کشور، سال پرکاری درنبرد با هراس افگنی و طالبان داشته اند.اما، این نیروها با کمبود ها وچالش هایی نیز، درگیر داراند.
 
عتیق الله امرخیل، آگاه امورنظامی گفته است:" افغانستان کشور غریب است، کشورجنگ زده است ومحتاج بسیار زیاد امریکا، است.ازنقطه نظر سلاح، ازنقطه نظراقتصاد و ازنقطه نظربین المللی."
 
به نظرمی رسد که نیروهای مسلح کشور،ماموریت دشواری درپیش خواهند داشت.زیرا، نگرانی ها ازاین استند که دربهار و تابستان پیش رو، نبرد ها شدت خواهند گرفت

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.