سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وجود 113 واحد تولیدی مواد غذایی در استان کرمانشاه

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی بهداشتی معاونت غذا و داروی استان گفت: 113واحد تولیدی موادغذایی در استان فعالیت می کنند که مورد نظارت مستمر قرار می گیرند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ شهریار مستوفی گفت: 47 واحد تولیدی موادغذایی در استان غیر فعال هستند و 67مورد از واحد های تولیدی مواد غذایی در استان تنها دارای شناسه هستند و به صورت کارگاهی مشغول فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال 38هزار و 993کیلو گرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی توقیف گردیده است، خاطر نشان نمود:6هزار و 382 کیلو گرم نیز تاکنون معدوم شده است.
وی گفت: 44مورد معرفی به مراجع قضایی نیز از ابتدای سال صورت گرفته است.
دکتر مستوفی از ثبت 134مورد تخلف نانوایی های استان از ابتدای سال در رابطه با استفاده از جوش شیرین خبر داد و یادآور شد:سال گذشته 394 مورد نمونه برداری از نانوایی های استان انجام شد که 124مورد تخلف گزارش شد.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.