سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری،

کدوی سحرآمیز

مصرف کدو حلوایی برای جلوگیری از سرماخوردگی در زمستان بسیار موثر است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسن مکرمی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: آنتی ‌اکسیدان موجود در کدو تنبل یا کدو حلوایی، ایمنی بدن را افزایش می‌ دهد و تاثیر زیادی در جلوگیری از سرماخوردگی افراد دارد.

وی با بیان اینکه مصرف کدو میزان کلسترول بدن را افزایش می ‌دهد افزود: کدو دارای ویتامین ‌های A، E و C است و رنگ نارنجی آن نشان دهنده وجود ویتامین A در آن است.

مکرمی بهترین روش پخت کدو حلوایی را بخارپز اعلام کرد و افزود: ارزش غذایی این سبزی با سرخ شدن از بین می رود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران خوردن کدو در فصل زمستان در استان مازندران عمومیت دارد و برای افرادی که کمبود مس، کلسیم، پتاسیم و فسفر در بدن دارند، موثر است.

وی افزود: مصرف هسته کدو حلوایی نیز به درمان افسردگی و جلوگیری از سنگ کلیه کمک می کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: ساری ، کدو ، بیماری ، سرماخوردگی ، پخت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.