این معجون معجزه آسا این گونه سنتها نسل به نسل سینه به سینه انتقال یافته تا هم نسل امروز از این سنتهای قدیمی بهرمند شده و هم به دست فراموشی سپرده نشده باشد
آب روغنو شامل :روغن حیوانی – ارد برنج – نبات – گاوزبان، گل رنگ ،بابونه- چهار زیره کرمانی – مغز بادام- پسته، فندق،گردو وهسته هلو خرد شده –پودر نارگیل-
در زمان تهیه گل گاوزبان ،گل رنگ ،بابونه را در ظرفی به همراه نبات می جوشانند درظرفی دیگر مقداری روغن حیوانی ریخته سه تا چهار قاشق ارد برنج را به ان اضافه می کنند وخوب سرخ می کنند بعد چهار زیره – پودر نارگیل ومغزهای خرد شده را به ان اضافه می کنند و در اخر گاوزبان را که داغ است صاف کرده وبه مواد اضافه می کنند وهم میزنند تا بجوشد وقوام بیاید.
این کاچی برای افرادی که بنیه بدنی پایین دارند وخانم هایی که تازه زایمان کرده اند بسیار مقوی است
انتهای پیام/ی